Sleutelhanger met Naam

Sleutelhangers heb je te kust en te keur. In de vorm van het embleem van je atletiekvereniging of wat te denken van een klein knuffeltje… Toch is het nog leuker om een sleutelhanger aan te schaffen, waar je eigen naam in is gegraveerd. Dit heet een gepersonaliseerde sleutelhanger. Sleutelhangers met de mogelijkheid om je naam of eigen tekst in te laten zetten zijn populairder dan ooit. Wat te denken van zilveren letters die opvallend glanzen wanneer je je sleutels te voorschijn haalt. Er is ook de keus om bijvoorbeeld hartjes of sterretjes te laten plaatsen.

Leuk cadeautje

Een gepersonaliseerde sleutelhanger is een uniek cadeautje en betaalbaar. Natuurlijk is het mogelijk om jezelf zo’n presentje te geven. Maar een zelfontworpen sleutelhanger om cadeau te doen geeft de jarige of jubilaris een blij gevoel! Een uniek geschenk waar iedereen tevreden mee zal zijn.

Heeft iemand veel voor je gedaan en wil je deze persoon bedanken? Een sleutelhanger met een tekst die persoonlijk overkomt is altijd welkom. En het is tevens een cadeautje wat iemand steeds weer gebruikt. Neutrale, gepersonaliseerde sleutelhangers kunnen cadeau worden gedaan aan mannen en vrouwen. Het neutrale uiterlijk is het basismateriaal om met jouw woorden, sterretjes en hartjes een persoonlijk geschenk te realiseren.

RVS sleutelhanger

De RVS sleutelhanger heeft een zilverkleurig uiterlijk en bestaat uit een plaatje wat een grootte heeft van 4.6 x 2.7 mm. Dit objectje is 2 mm. dik. Groot genoeg om een flink aantal woorden op te laten zetten. Leuk om aan mensen te geven die hun nieuwe huis gaan betrekken. Je kunt dan de woorden gebruiken : Veel geluk in jullie nieuwe huis! Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden om op ludieke wijze woorden te gebruiken.

Printonomy

Printonomy sleutelhangers zijn van hard plastic en voorzien van stalen ringen om je tas of sleutelbos mee te designen. Het ribbelachtige patroon aan de voorzijde geeft een glinsterend effect bij daglicht. Leuk om te krijgen maar nog leuker om cadeau te doen met de naam van de gelukkige!