Siemens Vaatwasser Inbouw

De vaatwasser is één van de beste uitvindingen voor een huishouden. Geen gezeur, met wie wast en wie droogt af. Een afwasmachine zorgt er voor dat er minder irritatie is en een meer ontspannen sfeer. Je keuken ziet er opgeruimd uit omdat de vaat in de vaatwasser staat.

Wetenswaardigheden

Een vaatwasser is dus erg handig in gebruik maar verbruikt met een afwasbeurt meer energie dan wanneer je met de hand afwast. Daar staat natuurlijk wel het gemak tegenover en, wanneer je op de juiste wijze de vaatwasser gebruikt, komt de vaat er hygiënisch en schoon uit.

Voorspoelen?

Veel mensen denken dat het voorspoelen met de hand nodig is, voordat je de vaat in de machine zet. Dit is absoluut niet waar. De Siemens inbouwvaatwassers zijn zo ontworpen dat je vaat schoon uit de machine komt. De Siemens SN636X01GEiQ300 is een geweldig apparaat wat kan worden ingebouwd en zorgvuldig met je serviesgoed omgaat. Een optimaal droog resultaat en door middel van korven worden de bordjes, bestek en kopjes op economische wijze verdeeld. Wanneer je de afwas gewoon na het eten in de afwasmachine plaatst zonder voorspoelen, werkt de vaatwastablet ook beter. Het is natuurlijk niet de bedoeling om een bord, halfvol met etensresten, in de machine te plaatsen. Dit veeg je even weg in de afvalbak.

Milieu besparen

Zorg dat je afwasmachine vol is voordat je deze aanzet. Zit er een eco-programma op de vaatwasser, gebruik dit dan bij elke afwasbeurt.

Siemens

Siemens is één van de topmerken die beschikt over een breed assortiment afwasmachines.  Neem als voorbeeld de Siemens Vario Speed Plus afwasmachine. Op simpele wijze kan je zelf deze vaatwasser zelf inbouwen. De bijgeleverde handleiding is helder en simpel.

Met de Vario Speed Plus kunnen programma’s met 66% worden ingekort. Dit scheelt aanzienlijk veel energie. Perfect schoon en droog in een verkorte tijd. Je kunt zien dat het programma bezig is omdat de infoLight een blauw licht op de keukenvloer laat schijnen. Is het programma klaar dan verdwijnt het licht.

De bovenkorf kan gemakkelijk op een van de drie hoogtes worden ingesteld. Deze vaatwasser heeft energie-efficiëntieklasse A++.