Siemens Combi Oven

Het bakken van een taart en bereiden van maaltijden in de oven neemt steeds meer toe in populariteit. Het is dan ook simpel en gemakkelijk om snel een ovenschotel te bereiden, kant en klaar maaltijden op te warmen of een appeltaartje te bakken. De oven is ondenkbaar in een huishouden. Of de gezinsgrootte nu bestaat uit 6 of 2 personen, een oven is onontbeerlijk om gezonde maaltijden klaar te maken.

De inbouwoven

De voorkeur voor een inbouwoven komt doordat deze minder plek in beslag neemt dan een los exemplaar. Een inbouwoven heeft een strakke look en ziet er mooi en aantrekkelijk uit. Wanneer je kiest voor een inbouwoven van Siemens heb je keus uit een aantal apparaten. De Siemens HB578ABS0 iQ500 oven is één van de meest functionele oven in de collectie van SiemensDeze oven kan de kooktijd verkorten. Dit komt door de snel verwarmen functie. Echt gemakkelijk wanneer je weinig tijd hebt om je maaltijden te bereiden.

Active clean

Dit keukenapparaat heeft tevens een active clean werking. Resten van bakken en grillen worden door op de active clean knop te drukken veranderd in as. Deze as wordt snel met een doek verwijderd.

Hete lucht en klepdeur

Heb je bijvoorbeeld een aantal taarten of koekjes die moeten worden gebakken? De warme lucht zorgt voor optimale verdeling. Er kan zelfs met twee bakplaten tegelijk gebruik worden gemaakt van deze oven. De klepdeur is veilig en handig in gebruik tijdens het openen en sluiten van de oven.

Aanschaf inbouwoven

Ben je van plan een inbouwoven aan te schaffen, houd dan rekening met de stroomaansluiting. Let er op waar de stopcontacten zich bevinden of dat de oven op een aparte groep moet worden aangesloten. Heb je meer interesse voor een gasoven, dan zal er een gasaansluiting in de buurt moeten zitten, waar de gasoven geplaatst dient te worden.

Conventionele oven

Er zijn een aantal verschillende inbouwovens te koop. De elektrische oven wordt ook wel een conventionele oven genoemd. Er wordt gebruik gemaakt van onder- en bovenwarmte. De hete lucht wordt verspreid door middel van een ventilator. Zo wordt de warme lucht op een gelijkmatige manier door de gehele oven verdeeld. Het is dan op elke plek in de oven even heet.