Sambonet pannen

Sambonet is een bekend merk in de wereld van kookgerei. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Italië en produceert al ruim anderhalve eeuw hoogwaardige keukenproducten. De pannen van Sambonet staan bekend om hun hoge kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. In dit artikel duiken we dieper in op de verschillende soorten Sambonet pannen en waarom ze zo populair zijn.

De geschiedenis van Sambonet

Sambonet is opgericht in 1856 in het noorden van Italië, in de plaats Orfengo. Destijds was het bedrijf gespecialiseerd in de productie van bestek. Sindsdien heeft Sambonet zich ontwikkeld tot een van de grootste producenten van kookgerei ter wereld. De pannen van Sambonet worden geproduceerd met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Soorten Sambonet pannen

Sambonet heeft een breed assortiment aan pannen: van koekenpannen tot wokpannen en van steelpannen tot braadpannen. Alle pannen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor alle soorten fornuizen, waaronder inductie en keramische fornuizen.

Koekenpannen

De koekenpannen van Sambonet zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn vaatwasserbestendig. De pannen hebben een keramische anti-aanbaklaag waardoor voedsel niet aan de pan blijft plakken en dus makkelijk schoon te maken is. Daarnaast zijn de koekenpannen verkrijgbaar in verschillende maten zodat je voor elk gerecht de juiste pan kunt gebruiken.

Wokpannen

Als je graag Aziatisch kookt, is een goede wokpan onmisbaar in de keuken. De wokpannen van Sambonet zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een keramische anti-aanbaklaag. Door de bolle vorm van de pan wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en kun je snel en gemakkelijk roerbakken. Door de hoge rand van de pan kun je ook grote hoeveelheden voedsel bereiden.

Steelpannen

Steelpannen zijn handig voor het bereiden van kleine gerechten zoals sauzen of het koken van eieren. De steelpannen van Sambonet zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een dikke bodem waardoor de warmte goed wordt verdeeld. Ze zijn vaatwasserbestendig en hebben een handige schenktuit zodat je eenvoudig kunt afgieten.

Braadpannen

Een braadpan is handig om grote stukken vlees of vis te bereiden, maar ook om stoofgerechten te maken. De braadpannen van Sambonet zijn gemaakt van gietijzer en hebben een keramische anti-aanbaklaag. Hierdoor blijft het vlees niet aan de pan plakken en kun je makkelijk schoonmaken. De pannen zijn geschikt voor alle soorten fornuizen, waaronder inductie en oven.

Waarom kiezen voor Sambonet pannen?

Er zijn verschillende redenen waarom Sambonet pannen zo populair zijn onder kookliefhebbers. Ten eerste zijn de pannen van hoogwaardige kwaliteit en gaan ze jarenlang mee. Daarnaast zijn ze geschikt voor alle soorten fornuizen en kunnen ze in de vaatwasser worden gereinigd. De keramische anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat voedsel niet aan de pan blijft plakken en dus makkelijk schoon te maken is. Tot slot hebben de pannen een mooi design en zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat je voor elk gerecht de juiste pan kunt gebruiken.

Conclusie

Sambonet pannen zijn een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige pannen met een mooi design. De pannen zijn geschikt voor alle soorten fornuizen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Doordat ze een keramische anti-aanbaklaag hebben, blijft het voedsel niet aan de pan plakken en zijn ze eenvoudig schoon te maken. Of je nu graag roerbakt, stooft of braadt, met de pannen van Sambonet kun je alle kanten op.