Russel Hobbs Waterkoker

Heb je snel heet water nodig om soep, koffie of thee te maken? Een waterkoker is handiger dan een fluitketel. Een waterkoker warmt heel snel op en je hebt binnen korte tijd kokend heet water. Is het de bedoeling om bijvoorbeeld pasta of rijst te koken, vul dan je waterkoker en doe het product vast in een klein laagje koud water op het vuur. Kook het water in de waterkoker. Wanneer het water in de koker aan de kook is, deponeer het dan bij de pasta of rijst. In een mum van tijd heb je het geheel aan de kook.

Kleine waterkoker

De Russel Hobs miniwaterkoker is vooral makkelijk wanneer je alleen woont. Studenten zijn dol op dit soort minikokers. Je kunt 3 koppen thee met deze waterkoker maken. De hoeveelheid water die je kunt koken staat aangegeven. Precies vullen voor bijvoorbeeld twee koppen thee bespaart energie. In een halve minuut heb je heet water om een kop thee, soep of koffie te maken. Wil je met deze koker een pot thee zetten dan kun je gebruik maken van een snelkookzone die binnen in de waterkoker is aangebracht.

Energiebesparing

Omdat de precieze hoeveelheid handig kan worden afgemeten, bespaar je ruim 65% energie wanneer je één kop thee zet. De perfecte schenktuit zorgt voor geen geknoei met water.

Kiezen voor een anti calcium filter

Een waterkoker is gauw geneigd tot kalkafzetting aan het verwarmingselement. Heb je niet zo’n zin om steeds te moeten ontkalken, kies dan voor een waterkoker met een anti calcium filter. Zo blijft de waterkoker up-to-date!

Geruisloos water koken

Met de 1.7 liter capaciteit waterkoker en het geruisloos heet water koken is de Buckinham waterkoker van Russel Hobbs een prima keus. Nooit te veel water koken door de aanduiding hoeveelheid koppen. Door de quiet-boil-technologie kook je 75% stiller dan andere waterkokers. Niet direct ‘s morgens die herrie maar onder een zacht geluid langzaam wakker worden.