Regatta Great Outdoors

Ben je op zoek naar outdoor kleding, zoals een broek, vest of jas? Regatta heeft de juiste kleding voor in de buitenlucht! Betaalbare outdoorkleding die stevig is en stijl heeft. Met meer dan tachtig jaar aan ervaring, is al lang bewezen dat deze kleding warm, droog en comfortabel is. Jassen, broeken, kinderkleding en schoenen zijn de producten die deel uitmaken van een uitgebreid assortiment. Regatta is van oorsprong afkomstig uit Groot Brittannië en is hard op weg de rest van de wereld te veroveren. Manchester is de plek, waarvan uit dit merk, op de markt is gezet.

Al een aantal generaties is de familie Back producent van outdoorkleding. Inmiddels na ruim 80 jaar produceren, worden deze producten naar ruim 54 landen geëxporteerd. Dit merk heeft zijn populariteit ook te danken aan de slimme ontwerpen en het werken tot in de detail. Elke steek, materiaal, ritssluiting en laag zorgt, dat je droog en warm blijft in deze kleding.

Thermo Balance

De thermo balance technologie wordt vooral gebruikt bij het fabriceren van fleece jassen, outdoor- truien en vesten en broeken. Het materiaal is zacht en comfortabel, droogt erg snel en absorbeert transpiratie. De stof voelt licht aan, maar blijft droog tijdens een storm en regenbuien droog. De dubbelzijdige anti-pilling houdt de wind buiten.

Outdoor schoenen en sokken

Welke sportieve outdooractiviteit je ook doet, de juiste schoenen en sokken het allerbelangrijkste. Ben je een fanatieke wandelaar dan zijn de Regatta Coolmax sokken een prettige voetbedekking. Ventilatie, anti-bacteriële coating, de anatomische vorm en een versterkte teen en hiel geven je voeten alle steun. Sportsokken zijn niet alleen maar verkrijgbaar voor volwassenen maar ook voor kinderen.

Functioneel

De kleding en schoenen zijn uiterst functioneel. Weer- en terreinbestendige schoenen bevatten Isotex 5000. Dankzij dit materiaal zijn de schoenen waterdicht.  De outdoorschoenen zijn ademend en zorgen er voor dat je voeten koel en droog blijven.

Rugzakken

De functionele rugzakken van Regatta zijn ultra-licht en hebben genoeg ruimte om extra kleding en schoenen mee te nemen. Afhankelijk van het model rugzak kan je 10 tot 25 liter water meenemen.

.