Red One Wax

Veel mensen, vooral mannen, zijn zo’n beetje verslaafd aan wax. Een stylingproduct waarmee de hele dag je haar in model blijft zitten. In de jaren ’50 zag je ze al. De heren met een mooie opgekamde kuif die bij hun leeftijdsgenoten bewondering opriep. Wanneer je een goede haarwax aanschaft is het alleen nog maar een kwestie van stylen en goed kammen. Of je nu gaat voor de vetkuif, een glad achterovergekamd kapsel of een piekerige haardos, het gebruik van Red One wax is een must.

Red One Wax

Ben je een fervent gebruiker van wax dan is RedOne Red Aqua Haarwax – 150ml – 4 stuks de juiste keus. Deze wax heeft de perfecte formule om je haar de hele dag in model te houden. Plakt niet en geeft een verzorgend, glanzend resultaat. Deze wax is niet hard maar juist flexibel. Wil je in de loop van de dag een andere coup stylen? Met Red One wax ben je zo weer het heertje

Goed gebruik van wax

Om een goed resultaat te krijgen met Red One wax is het de bedoeling de wax op de juiste manier te gebruiken.

  • Gebruik een kleine beetje wax. Het ligt een beetje aan de hoeveelheid haar die je moet waxen. Te veel aanbrengen zorgt voor een té vette look.
  • Wrijf de wax in je handen zodat het lekker smeuïg word. Zo kun je gemakkelijker met je handpalmen opbrengen
  • Gelijkmatig aanbrengen vanaf de achterkant van het hoofd. Borstel langzaam naar voren en zorg er voor dat de wax niet klontert in een bepaald gebied. Ook de uiteinden van het haar heeft wax nodig.
  • Ga nu door met het stylen van je haar. Heb je nog meer wax nodig gebruik dan geleidelijk wat meer.
  • Creëer volume en fixeer verdwaalde haren. Maak het kapsel helemaal af.

Red aqua wax is een superfijne substantie met een heerlijke geur. Een topproduct wat je haar probleemloos in model brengt. Ook ‘s avonds uitwassen is geen probleem.