Rebel en Rose armbanden

Zo oud als de mensheid zelf, is het dragen allerlei soorten sieraden. In de vorm van oorbellen, ringen, kettingen, haarspelden en armbanden laten we onze lichaamsversieringen zien. Zowel mannen als vrouwen houden van sieraden. Veertig jaar geleden zag je nog amper mannen met armbandjes en oorbellen. Tegenwoordig hoort het er gewoon bij. Armbanden van Rebel en Rose zijn aantrekkelijke sieraden voor zowel mannen als vrouwen. Zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.

Jezelf versieren

Men draagt uiteindelijk een sieraad om zichzelf mooier te maken. Het is een versiering. Met het juiste sieraad zie je er verzorgd en netjes uit. Je laat zien wat voor smaak je hebt en het vertelt wat over jou.

Emotionele waarde

Vaak dragen mensen sieraden die een emotionele waarde hebben. De ketting van oma of het armbandje wat je kreeg bij de geboorte van jullie eerste kindje. Dat zijn extra speciale momenten die je nooit meer vergeet. Sieraden zijn een mooi geschenk bij elke gebeurtenis.

De mooiste producten


Rebel en Rose armbanden

Rebel en Rose armbanden zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Echter, de meeste sieraden in de collectie van Rebel en Rose zijn het meest gepast voor juist de mannen. De Rebel&Rose armband – Artemis is een typisch mannensieraad. Geoxideerd, zilveren sieraad met gevlochten schakel. De fabrieksgarantietermijn is vanaf aankoop 6 maanden.

Black rocks

De black rocks van Rebel en Rose is een betaalbare natuurstenen armband. Het elastische stretch koord is hoogwaardig materiaal. De steentjes zijn puur onyx, lavasteen en agaat. Het RVS slotje is betrouwbaar en duurzaam. Een prachtig armbandje die door mannen en vrouwen kan worden gedragen.

Rebel and Rose Absolutely Leather Black Armband

Een fantastische herenarmband met een stoere uitstraling. Zo’n armbandje kan dagelijks worden gedragen. Deze armband is gemaakt op Bali en is een product wat bestaat uit unieke, hoogwaardige, kwaliteitsleersoorten. Afgewerkt met een verzilverde sluiting. Een typisch mannensieraad waar je mee voor de dag kunt komen. Met een lengte van 21 cm, geschikt voor de brede mannenpols.