Real Zaragoza

Real Zaragoza is een Spaanse voetbalclub uit Zaragoza, Aragón. De club werd opgericht in 1932 en speelt sinds dat jaar in de Primera División, de hoogste voetbalklasse in Spanje. Real Zaragoza heeft een lange geschiedenis van successen, waaronder twee landstitels, vijf Spaanse bekers, twee UEFA-bekerwinnaarscups en een Supercup.

Real Zaragoza heeft een grote aanhang van fans, die bekend staan als de “Blanquillos”. De fans zijn trots op hun club en steunen de spelers bij elke wedstrijd. De club heeft een grote staat van dienst in het Spaanse voetbal, met veel successen in de afgelopen jaren.

Real Zaragoza is een van de meest populaire clubs in Spanje en heeft een grote internationale aanhang. De club heeft een grote fanbase in de Verenigde Staten, waar veel fans de club volgen. De club heeft ook een grote aanhang in Latijns-Amerika, waar veel fans de club steunen.

Real Zaragoza is een van de meest succesvolle clubs in Spanje en heeft een grote aanhang van fans over de hele wereld. De club heeft een lange geschiedenis van successen en is een van de meest populaire clubs in Spanje.