Ray Ban Clubmaster

Ray Ban Clubmaster zonnebrillen zijn helemaal gefocust op de jaren ’50. Gestroomlijnd, vintage en tegelijkertijd tijdloos. Een design zonnebril die voor zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden.

Wat was actueel in de jaren ’50

De jaren ’50 zijn sterk beïnvloed door de tweede wereldoorlog. Alles kon weer en de mode kwam in die jaren weer helemaal op gang. Er kwamen wat luxere accessoires op de markt en de vetkuif vierde zijn hoogtijdagen. Vrouwen droegen wijde rokken met vele petticoats er onder. Je kon nog gewoon een sigaret opsteken wat de vrouwen en mannen uit die tijd dan ook veelvuldig deden. En niet te vergeten..de zonnebrillen kwamen in de mode. De oorlogsjaren waren nu niet bepaald een tijd waar modieuze accessoires werden gedragen en zonnebrillen al helemaal niet!

Ray-Ban heeft een geweldige collectie zonnebrillen op de markt gebracht die doen denken aan de vijftiger jaren. Heb je jezelf een bepaalde stijl aangemeten die doet denken aan deze periode, dan is de Ray-Ban Clubmaster een must om te dragen. Ray Ban heeft overigens altijd weer nieuwe concepten in het assortiment die je doen verbazen. Ray Ban is altijd weer vernieuwend in kleuren, materialen en stijlen.

Ray-Ban RB3016 W0365 Clubmaster (Classic) zonnebril – 49mm

Een geweldig ontwerp van Ray Ban welke door mannen en vrouwen kan worden gedragen. Een tijdloos en retro model wat is geïnspireerd op de vijftiger jaren. Geweldig design,  verkrijgbaar met kristalgroene glazen en een bruin of zwart montuur. Altijd inclusief brillenkoker.

Ray-Ban RB3016 W0366 Clubmaster (Classic) zonnebril – 49mm

Wil je opvallen met je Classic Clubmaster kies dan voor één van de 6 gekleurde glazen. Grijs staat geweldig bij de heren en roze kan prima voor de hedendaagse vrouw. Deze zonnebril is een echte klassieker waar je jaren plezier van hebt.

Ray-Ban RB3016 990/9J – Clubmaster (Flash Lenses) – zonnebril – Tortoise

Deze Ray Ban Clubmaster behoort tot de Flash Lenses serie. Voor dames en heren. Het montuur ziet er gelikt uit met zijn goud en havana-bruine tint. De glazen lenzen beschermen je ogen volledig tegen fel zonlicht en hebben een groene kleur. Is ook verkrijgbaar in andere tinten.