Puma Sneakers Dames

Het merk Puma is van oorsprong een Duits merk wat sportartikelen produceert. In 2018 draaide Puma een omzet van 4,6 miljard euro. Het is dan ook één van de grootste fabrikanten in sportartikelen. Bijna de helft van de omzet is te danken aan de sneakers. Een derde aan kleding en accessoires.

Sneakers voor de dames, de PUMA R78 Wn’S Metallic  is een prachtig voorbeeld van een hippe en stevige schoen. Het materiaal aan de buitenzijde is textiel, dus een prettig ademend materiaal. Een rubberen zool zorgt voor voldoende grip.

Uiteindelijk zijn sneakers ontworpen voor de sporter. Ze geven de juiste ondersteuning en zitten aangenaam. Tegenwoordig zijn sneakers ook heerlijk om casual te dragen. Elke gelegenheid, met de juiste outfit, is geschikt om sneakers aan te trekken.

Comfortabel en geschikt om altijd te dragen

Sneakers zitten prettig gesloten om de voet. Dit komt mede door het zachte voetbed. Het stevige hielstuk geeft voldoende steun om de hele dag je favoriete Puma’s te dragen.

Sneakers zijn perfect om dagelijks, tijdens allerlei weersomstandigheden aan te trekken. De zomermaanden lenen zich bij uitstek om je mooie witte aan te doen en de donkere kleuren draag je in de wintermaanden.

Draag ze naar kantoor of ga er op shoppen

Uiteindelijk is de sneaker bedoeld voor de sporter. Maar dat betekent niet, dat je ze niet mag dragen naar kantoor. Heerlijk de hele dag comfortabele, nette schoenen aan je voeten die niet knellen. Een middagje shoppen is voor je voeten niet fijn. Met een paar goede Puma sneakers voel je je voeten niet eens en kun je uren door de stad dwalen.

Combineren

Sneakers kunnen met een groot aantal kledingstukken worden gecombineerd. Onder een skinny jeans zijn niet meer weg te denken. Toch kan een paar sneakers ook gemakkelijk worden gedragen met een stijlvolle wijde rok of juist een midi strakke kokerrok. Ben je een fan van lekkere wijde broeken? Sneakers zijn de meest toepasselijke schoen onder zo’n wijde hippiebroek.