Prullenbak 60 Liter

Afval…ieder persoon heeft er mee te maken. We produceren alleen al in Nederland 490 kilo afval per persoon, per jaar. Dat is een flinke hoeveelheid. Elk gezin heeft een restafvalcontainer tot zijn beschikking. Er zijn gemeentes waar je een groene container bezit voor groente- en tuinafval, een container voor papier, een container voor plasticafval en een container voor restafval. Wekelijks of maandelijks wordt de kliko door de gemeente geleegd.

Er zijn echter ook situaties waar je de kliko ook voor kunt gebruiken. Denk maar eens aan de ballen op een voetbalveld. Of attributen die in een zwembad worden gebruikt. Er zijn tal van situaties te bedenken waarbij je een kliko kunt gebruiken.

Ook zijn er gezinnen die hun spullen veilig en schoon willen bewaren, die ze niet het hele jaar nodig hebben, denk daarbij aan een zwembad welke alleen in de warmste maanden van het jaar wordt gebruikt.

Een kliko hoeft dus niet alleen maar gebruikt te worden om afval in te deponeren, maar is ook geschikt als opbergbak. Een functioneel product!

Afval scheiden

Je huishoudelijk afval scheiden is belangrijk voor het milieu. Hergebruik van plastic en groenteafval is voor de aarde van groot belang gezien de grote hoeveelheid afval wat wij als mens produceren. Het is prettig wanneer we al in onze keuken het afval kunnen scheiden. De 4cookz RVS Smart Waste afvalscheidingsprullenbak met sensor is een praktische afvalbak met een design uitstraling. Door de vier aparte afvalbakken wordt scheiden van afval wel erg gemakkelijk!

Sensor

Door de sensor hoef je niet de afvalbak met je handen te openen. Prettig wanneer je met je handen vol staat. Is natuurlijk ook hygiënisch. Een doordacht stukje ontwerp tegen een betaalbare prijs! De praktische aanvulling voor je keuken zorgt er voor, dat je niet overal doosjes en emmertjes hebt staan om je papier en glas in te bewaren. Afval scheiden is goed voor ons nageslacht en houdt de aarde schoner. Papier, glas, plastic en groenteresten kan worden gescheiden in deze handige afvalbak. Kan op simpele wijze goed schoongemaakt worden.