Prullenbak 3 Vakken

Iedere Nederlander heeft er mee te maken. Afval…Of het nu gaat om groente- en tuinafval, restafval als plastic, blik etc. en het verzamelen van papier en kranten, we hebben er allemaal mee te maken. Handig om een prullenbak met 3 vakken aan te schaffen waar je van te voren al een groot gedeelte van je afvalberg kunt scheiden, voordat je het in de grote afvalcontainer deponeert, die daarvoor bedoeld is. Veel huishoudens beschikken al over een drietal containers. Voor je tuinafval, het restafval en de kranten worden wekelijks of maandelijks deze bakken geleegd door de desbetreffende gemeente. Er zijn zelfs gemeentes waar je ook nog de beschikking over een bak hebt voor plasticafval.

Homra maxer

Deze afvalscheidingsbak heeft 3 x 20 liter inhoud voor afvalscheiding. Je kunt naar eigen inzicht scheiden. Deze trio afvalpedaalemmer is mat-zwart en heeft een mooie, design uitstraling in de keuken of op kantoor. Wanneer je een afvalscheidingsbak bezit wordt er beter afval gescheiden. Je bent minder geneigd om tóch die appelschillen in de restafvalbak te deponeren.

Tips minder afval

Zonder er bij na te denken koop je al snel verpakte producten. Je kunt als voorbeeld ook appels of groente los kopen en in een papieren zakje doen. Verpakt fruit en groente zit vaak op een piepschuim blad met daar overheen plastic. Los meenemen in een herbruikbaar zakje scheelt enorm veel afval wanneer je het over een heel jaar bekijkt.

Tegenwoordig zijn er ook bulkwinkels waar je met je eigen zak of bakje ingrediënten kunt inslaan als rijst, pasta, noten enz. Eigenlijk een kleine moeite maar wel veel resultaat.

Recyclen

Altijd verstandig om spullen te kopen die kunnen worden gerecycled. Verpakkingen die je nogmaals kunt gebruiken. Broodjes, groente en fruit kun je allemaal in herbruikbare zakken kopen. Gebruik je veel kruiden? Kijk dan of je navullingen kunt kopen.

Last but not least

Probeer in ieder geval al je afval te scheiden. Gooi glas in de glasbak en kleding in de kledingcontainer. Klein huishoudelijk afval kan prima in je eigen keuken alvast worden gescheiden door een prullenbak aan te schaffen met drie vakken! Zo kun je op je eigen bescheiden manier een bijdrage leveren aan een beter milieu!

De mooiste producten