Prima Donna Twist

Lingerie dragen

De meeste vrouwen dragen graag lingerie en de meeste mannen houden er van om er naar te kijken. Goede lingerie geeft een vrouw een sexy uitstraling, ook draagt ze als outfit een gewone spijkerbroek met een dikke wollen trui. Toch voelt een vrouw zich verleidelijk, omdat een mooi lingeriesetje zelfvertrouwen geeft.

Tegenwoordig is er veel lingerie te koop en kun je al je wensen vervullen. Prima Donna Twist is een geweldig lingeriemerk wat prachtige setjes verkoopt. Vriend of man zal gaan watertanden wanneer hij je in zo’n setje zit. De bh’s en slips zijn niet alleen aantrekkelijk maar zitten heerlijk comfortabel. Verleidelijk, sexy en uitdagend zijn, is wat iedere vrouw wel wil. Prima Donna Twist heeft voor elke gelegenheid prachtige lingerie.

Styling met lingerie

Het eerste wat we ‘s morgens aantrekken is een slipje en een bh. We denken er echter nooit aan welk soort lingerie het beste past bij de outfit van die dag. Lingerie geeft zelfvertrouwen en moet er goed uitzien. Ook moet het de juiste ondersteuning bieden en comfortabel zitten. Zorg dat je de juiste maat draagt en of de bh-stijl wel bij je past.

Prima Donna collectie

Prima Donna Twist heeft een prachtige collectie lingerie, badmode en sportswear. Ben je op zoek naar een mooie bh met bijpassende slip? Bekijk dan eens de PrimaDonna Twist Liverpool Str. Deze Punk and Roses lingerieset heeft een fraaie look. Een beugelbh van bedrukt kant. Dit Franse kant loopt door in de schouderbandjes. Een geweldige print die bestaat uit een animal print, ruiten en rozen.

Voorgevormde beugelbh’s

Prima Donna Twist beschikt over een ruim assortiment setjes lingerie. Sexy en uitdagend maar ook de gewone bh met beugel die je het liefste naar je werk draagt. De Prima Donna Bijoo, is een balconnetbh die je elke dag kunt dragen. Mooie prints en gladde cups geven een aangenaam gevoel en zijn onzichtbaar wanneer je een t-shirt draagt.