PME Legend Jeans

Iedere rechtgeaarde man of vrouw zou eigenlijk een jeans in de kast moeten hebben. Het maakt niet uit welke leeftijd iemand heeft, jeansbroeken horen nu eenmaal bij deze tijd. Een jeans kan casual worden gedragen, maar heb je een mooie, kwaliteitsjeans dan is het ook geoorloofd deze als kleding naar kantoor aan te trekken. Draag er een mooi, chique colbertje op en je hebt een prima outfit. PME legend jeans heeft een breed assortiment broeken die allemaal kwaliteit uitstralen. (wist je ook dat PME legend schoenen in het assortiment heeft?)

Jeans voor heren

De PME legend jeans is een merk wat speciaal is gericht op mannen. Comfortabel, duurzaam en stoer zijn kenmerkend voor deze broek. Elke stijl is weer anders en zit gerieflijk tijdens bewegen en dragen.

Verschillende pasvormen

PME legend jeans heeft een 4-tal verschillende pasvormen. Voor ieder persoon de juiste jeans.

Relaxed fit jeans

Een aantal details van de relaxed jeans is het comfortabele stretch materiaal. De Curtis jeans heeft een relaxed fit pasvorm met straight leg. Een broek die zit als gegoten, heeft een comfortabele beenruimte heeft een broekspijpopening van 37 cm. Een broek die thuishoort in elke garderobekast.

Slim fit

Comfortabele stretch broek met smalle strakke pijpen. Een echte jeans voor de jongere man. De Skyhawk jeans is een regular slim-fit broek met een broekspijpopening van 36 cm.

Tapered jeans

Een van de wat nieuwere pasvormen die bij veel heren in de smaak valt. Vanaf de heupen loopt de pasvorm strak naar beneden. Lijkt op een regular jeans, echter bij de enkels valt deze net zo smal als bij een slim fit jeans.

Straight jeans

Straight jeans broeken zijn spijkerbroeken die rechttoe-rechtaan broeke, Ze zitten erg geschikt voor heren met lange benen. Deze broeken zitten precies op de heupen en vooral de echte heren vinden dit prettig dragende jeans.

Onderhoud jeans

Was je spijkerbroeken op 30 graden. Draai je jeans binnenste buiten. Droog ze het liefst buiten in de wind en de zon, dus niet in de droogtrommel. Nooit bleken. Strijken op 100 graden. Ook is het chemisch laten reinigen mogelijk.