Play Doh Klei

Kleien is goed voor de ontwikkeling

De meeste kids zijn dol op kleien. Het is dan ook super uitdagend speelgoed waar je uren mee kunt spelen. De fijne motoriek maakt door het spelen met klei een ontwikkeling door en de fantasie wordt geprikkeld. Wanneer je als kind in groep 3 leert schrijven, worden je spieren getraind. Kleien helpt om bijvoorbeeld de pengreep te ontwikkelen. Het stimuleert het rollen tussen de vingers.

Het knippen van papier is voor veel kinderen lastig. Wanneer je een kind aanbied om een lap klei door de midden te knippen stimuleert dit de knipoefening. De sensomotoriek van het knippen wordt goed geoefend op deze manier.

Creativiteit

Voor het ontwikkelen van creativiteit is het spelen met klei ook een prima manier. Het spelen met Play Doh klei leert een kind om te experimenteren. Op de kleuterschool wordt regelmatig met Play Doh gespeeld. Motorisch ontwikkelen geeft goede zintuigen. Ook taal en rekenontwikkeling wordt door het spelen met klei gestimuleerd.

Ontspanning

Het spelen met Play Doh klei geeft ook een zekere ontspanning. Niks hoeft alles mag.. Concentratie en richten op het spel. Kinderen kunnen soms erg lang met klei spelen. Het is dan ook uitdagend. Je kunt er van alles van maken, dieren, eten en poppetjes.

Play Doh Super Color Pack Klei – 20 Potjes

Een flinke set die 20 verschillende kleuren klei bevat. Rollen, kneden en draaien is allemaal mogelijk met dit speelgoed. Biedt veel mogelijkheden voor onze kleine creatievelingen. Urenlang Play-Doh pret tegen een scherpe prijs!

Play-Doh Kassa – Klei Speelset

De meeste kinderen vinden een speelgoedkassa fantastisch! De Play-Doh kassa maakt échte kassageluiden. Een handscanner die je gebruikt om de streepjescode te lezen en met één druk op de knop gaat de geldla open. Deze speelset heeft een aantal uitsteekvormpjes om zelf voedselproducten te maken. Ook een creditkaart is met een vormpje snel gemaakt. Een portefeuille maakt geldstukken en papieren geld voor in de geldla. Een geweldig geschenk voor kinderen vanaf een jaar of 3.