Leren plankdrager

Een wandplank aan de muur bevestigen is niet alleen leuk om naar te kijken, maar biedt ook extra ruimte om spullen op te zetten. Daarbij kun je denken aan planten, boeken en schilderijen. Een plank aan de muur kan worden gebruikt om een bepaalde verzameling op uit te stallen of gebruiksartikelen. Denk maar eens aan iemand met een klein kantoor aan huis. Super gemakkelijk om je pennen, potloden etc. op neer te zetten. Zo’n plank zorgt er voor dat je de hele dag alles bij de hand hebt en staat nog mooi ook!

Bevestigingsmaterialen

Om planken aan een muur te bevestigen kan gebruik worden gemaakt van verschillende mogelijkheden. Er bestaan planken waarbij je de bevestiging niet ziet, dit zijn de blinde wandplanken. Er zijn echter ook metalen hulpstukken die onder de plank en aan de muur bevestigd kunnen worden. Echter de meest populaire wandplanken van dit moment zijn de leren plankdragers. Een stoer, uniek product wat is gemaakt van soepel rundleer. Geeft het interieur een ander uiterlijk en past in vele woonstijlen. Of je nu een modern, klassiek of vintage interieur hebt, je haalt direct meer sfeer in huis.

Steigerplanken

De old look steigerhouten planken gecombineerd met de leren plankdragers hebben een natuurlijk uiterlijk en stralen warmte uit. De planken worden geleverd met het nodige bevestigingsmateriaal en de lederen banden zijn verkrijgbaar in 10 kleuren. Een set bestaat uit 2 banden.

Leren plankendragers cognac

Zoek je plankendragers in een cognackleur met mooie RVS sierkapjes, dan zijn dit de plankdragers die je regelmatig in dure woontijdschriften tegenkomt. Staan fantastisch in een Scandinavisch, landelijk of industrieel interieur. De warme leerkleur heeft een lichtgevlamde leertekening en heeft daardoor een warme uitstraling. Het sterke, stugge leer is 25 mm. dik en in staat om plank te dragen die 20 cm diep is. Kan gemakkelijk een gewicht van 20 kilo dragen.

Combineer deze plankdragers met een originele steigerhoutenplank en het plaatje is compleet!