Pioneer Dj Set

Pioneer laat je echt genieten van muziek. Je favoriete melodieën luid en duidelijk, zonder dat je oren gaan tuuten. Elke hoofdtelefoon van Pioneer hebben alle goede kenmerken in zich, die je nodig hebt om op de juiste wijze muziek te beluisteren. DJ’s hebben hun feedback gegeven over het assortiment en waren zeer tevreden. Reden te meer om een echte Pioneer aan te schaffen!

Verschillende monitorstijlen zijn geanalyseerd om tot het juiste product te komen. Monitoren zonder dat je favoriete muziek wordt vervormd, zelfs wanneer je het volume hoog zet. Onderweg naar werk of school, genieten van de nieuwste hits!

Flexibel ontwerp

Het flexibele ontwerp draagt er toe bij, dat je comfortabel deze hoofdtelefoon kunt dragen. Ook al gebruik je de Pioneer uren achter elkaar, zwaar gebruik en ruige omstandigheden zijn geen probleem. Hoofdtelefoons zijn dan ook uitermate adequaat getest. De standaardschoktest die Pioneer regelmatig door het Amerikaanse leger laat uitvoeren is geen beletsel en hebben alle producten goed doorstaan.

Geluid is fantastisch

De tracks hoor je luid en duidelijk. De gedraaide structuur van de kabel biedt de juiste scheiding tussen het linker- en rechterkanaal. Profiteren zonder vervorming van een excellent geluid!

Verfijnd design en aangename pasvorm

Elke Pioneer hoofdtelefoon heeft een pasvorm die als gegoten zit. Verminderde druk op je hoofd door het uitmuntende design van de behuizing. De verbeterde grip is mede te danken aan de duurzame, flexibele hoofdband en het draaimechanisme. Verder is de stevige bouw en de design-look een prima reden om een hoofdtelefoon van Pioneer aan te schaffen.

Het DJ-Circuit

Ben je van plan het dj-circuit te gaan verkennen? Ga dan voor een professionele hoofdtelefoon. De Pioneer DJ HDJ-CUE1 is een prima hoofdtelefoon voor de beginnend en ervaren dj. Het geluid is rijk en efficiënt. Deze hoofdtelefoon heeft een professionele look en het opvouwbare design en de afwerking zijn van hoogwaardig kaliber.

Deze hoofdtelefoon kan je dragen op je hoofd of in je nek. Comfortabel muziek mixen of gewoon zelf ontspannen luisteren.