Pieter Jansen

Pieter Jansen is een gepassioneerde ondernemer die al meer dan 20 jaar actief is in de IT-sector. Hij begon zijn carrière als softwareontwikkelaar en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een ervaren IT-manager. Pieter heeft een uitgebreide kennis van technologie en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor bedrijven.

Pieter heeft een aantal succesvolle bedrijven opgericht en geleid, waaronder een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software voor de financiële sector. Hij heeft ook een aantal bedrijven geholpen bij het implementeren van technologieën zoals cloud computing, big data en machine learning.

Pieter is een gedreven leider die altijd op zoek is naar manieren om zijn bedrijven te verbeteren. Hij is een sterke aanhanger van samenwerking en heeft een aantal samenwerkingsverbanden opgezet met andere bedrijven. Pieter is ook een gepassioneerde spreker en heeft veel lezingen gegeven over technologie en innovatie.

Pieter is een gewaardeerd lid van de IT-gemeenschap en wordt gezien als een autoriteit op het gebied van technologie. Hij is een voorbeeld voor veel mensen die willen leren hoe ze hun bedrijven kunnen verbeteren met behulp van technologie.