Phineas en Ferb

Phineas & Ferb zijn twee fantasiefiguren die in vele creaties verkrijgbaar zijn. Kinderen zijn dol op ze! Phineas en Ferb zijn twee slimme kids die allerlei avonturen beleven en bekend zijn als tekenfilmfiguren uit de Amerikaanse animatieserie. Samen met een groot aantal bekende personages werd de serie in de Verenigde Staten uitgezonden. Dit was vanaf 2007 tot en met 2015. In Nederland kwam de nagesynchroniseerde serie in 2009 op de buis. Kinderen zijn nog steeds dol op de beide figuren en zijn gek op alles wat te maken heeft met deze twee helden.

De winter door met Phineas en Ferb

Phineas en Ferb is verkrijgbaar op DVD als winterspecial: A verry Perry Christmas. Nagesynchroniseerd met Nederlandse stemmen en met een duur van 77 minuten een heerlijke DVD voor de kids. Hier kom je de gure winterdagen wel mee door. Deze dvd laat een doldwaas avontuur zien van beide helden en het vogelbekdier Perry. Lachen tot je niet meer kan en de leukste liedjes . Met deze dvd kom je de winter wel door.

Across the 2nd Dimension

Een geweldig Nintendospel met in de hoofdrollen Phineas en Ferb.. Dit Nintendospel gaat over de 2 slimme kids die zelf een game gaan maken. Een virtueel avontuur waar onder andere Agent T en de gemene professor uit de tekenfilmserie voorbij komen.

Puzzelen met Phineas en Ferb

Ben je een liefhebber van puzzelen? De puzzelbal met 108 stukjes is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Wanneer je de bal helemaal in elkaar hebt gepuzzeld heb je een decoratief en uniek object wat je in je kamer kunt zetten. Wedden dat je vriendjes jaloers zijn?

Een spelletje spelen met Phineas en Ferb

Gezellig met z’n allen om de tafel om het spannende Ravensburger Achtbaanspel te spelen. Kan worden gespeeld van af 6 jaar en geschikt voor 4 spelers. Dit geluksspel is er op gericht om de coolste achtbaan te bouwen. Er is tactiek en geluk nodig om de bouw rond te krijgen. De gemene Doofenschirtz en Candace de klikspaan doen er alles aan om de boel te saboteren.