Philips Hue Spots

Slimme verlichting waarbij alle lampen met elkaar verbonden zijn kan in huis worden gehaald door Philips Hue verlichting aan te schaffen. Bedienen met je mobiele telefoon door middel van Bluetooth of Philips Hue bridge. Oneindig veel mogelijkheden! De Philips Hue verlichting bestaat uit starterspakketten, armaturen, lichtbronnen, ledstrips en accessoires.

Verlichting

Wanneer je een huis gaat inrichten zijn niet alleen vloer, muren en meubels belangrijk, maar zal ook veel aandacht aan verlichting moeten worden besteed. Verlichting heeft toegevoegde waarde en zorgt voor sfeer en functionaliteit in het hele huis. Er moet dus wel degelijk nagedacht worden over waar en welke verlichting moet worden aangeschaft. Het is van belang om een duidelijk lichtplan te maken.

Voor een eventuele bouw van je nieuwe huis is het zinvol om mee te denken waar lichtpunten zo ongeveer zullen moeten komen. Aansluitpunten zijn in deze belangrijk. Ook bij het verbouwen van een huis kan direct aansluitpunten worden aangebracht waar je ook daadwerkelijk wat aan heb.

Draadloos systeem

Philip Hue is een draadloos verlichtingssysteem. Het bestaat uit vele categorie├źn waaronder in- en opbouwspots. Bijna in elk Nederlands huishouden vindt je wel inbouwspots. Deze populaire spots worden in het plafond aangebracht en vallen praktisch niet op maar geven een prima licht aan de ruimte. Philips inbouw spots kunnen worden bediend met een mobiele telefoon en zijn dimbaar.

Dimbare spots

De Philips Hue spots zijn altijd dimbaar en kunnen voor de juiste sfeer zorgen. De Philips Hue Centura zorgt in een handomdraai voor de sfeer die jij op dat moment nodig hebt. Je kunt gebruik maken van een verwisselbare ambiance lamp. Neem je bijvoorbeeld de white ambiance lamp dan kan gekozen worden uit alle wit tinten. Maar ook de keus voor kleur geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit miljoenen kleuren. Zo kun je je interieur steeds weer van een andere tint, dus sfeer voorzien. Iedere lamp heeft een ingebouwde transformator, zodat je de ingebouwde spots individueel of gelijktijdig kunt dimmen.