Philips Hue Plafondlamp

De Philips Hue Being plafondlamp is wat je noemt “slimme”verlichting. Een plafondlamp die je kunt instellen op zogenaamde lichtrecepten. Wil je ontspannen, of juist actief een boek lezen of studeren. Deze plafondlamp is dimbaar met de Hue app. De Philips Hue Being plafondlamp is verkrijgbaar in een fraaie, witte uitvoering die in elk interieur toepasbaar is. Een mooie gloed op je plafond kan worden ingesteld in maar liefst 50.000 verschillende LED-verlichtingstinten. Heerlijk relaxend op de bank kun je met de app de juiste sfeerverlichting creëren. Wanneer je van nog meer slimmigheidjes wil profiteren kun je deze plafondlamp verbinden met de Philips Hue Bridge. Realiseer je persoonlijke lichtscènes.

Philips Hue Still plafondlamp – warm tot koelwit licht

Dit unieke ontwerp is speciaal ontworpen om te gebruiken in een vochtige omgeving. Denk hierbij aan een doucheruimte. Kan net als voorgaande lamp draadloos gedimd worden.

Dit ronde, zwarte ontwerp heeft een ingebouwd White ambiance LED-lamp die je badkamer kan voorzien van een warm tot koelwit licht. Beschermingsklasse IP44 zorgt voor voldoende bescherming in natte ruimtes.

Plafondlampen

Plafondlampen zijn geschikt om in vele ruimtes te gebruiken. Toilet, badkamer maar ook de living kunnen worden voorzien van een plafondlamp die je kunt dimmen in de door jou gekozen lichtsterkte. Vooral in de woonkamer zal soms meer licht nodig zijn dan bijvoorbeeld in het toilet. De huiskamer is bij uitstek de ruimte waar we heerlijk bij willen komen van een drukke werkdag. Relaxen onder een Philips Hue Being plafondlamp. Wil je echter gaan knutselen, dan kun je met de handige app het sfeerlicht veranderen in een sterke lamp waarbij je alles goed kunt waarnemen.

Slimme plafonnière

De Philips Hue plafondlamp is een slimme smart hanglamp. In te stellen op meerdere tinten wit, maar je kunt ook alle kleuren van de regenboog creëren. Altijd op de juiste plek de juiste sfeer! Bedienen met de Philips Hue Bluetooth app. Wil je meerdere plafondlampen bedienen met deze app,  koppel deze dan aan de Philips Hue bridge. Ook wanneer je niet thuis bent, kun je deze smart plafondlampen bedienen. Met één druk op de knop de juiste sfeer. Gemak dient de mens!

 

 

.