Philips Avent Babyfoon

Babyfoon

Het is prettig en goed voor je gemoedsrust dat je hoort wat er in het babybedje op de bovenste verdieping gebeurt. Het geeft rust dat je weet dat je kind niet huilt maar vredig ligt te slapen. Meestal hoor je direct aan het huilen wat er aan de hand is. Pijn, verdriet of is het gewoon aandacht vragen.

Altijd je kind kunnen horen
Vroeger was het anders maar tegenwoordig willen de jonge moeders precies weten wat er in hun kindje omgaat. Zijn ze wakker? Liggen ze op hun manier een beetje te kwebbelen? Of heeft de kleine honger en wil hij/zij de fles. Met een goede babyfoon kan elk geluidje worden opgevangen en er naar worden gehandeld

De mooiste producten


Philips Avent SCD713/26 - DECT-babyfoon

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.4 van de 5 sterren uit 34 reviews

Philips Avent SCD733/26 DECT babyfoon

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.6 van de 5 sterren uit 98 reviews

Avent Babyfoon SCD502/00 DECT

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 5.0 van de 5 sterren uit 2 reviews

Philips Avent SCD503/00 Babyfoon

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.6 van de 5 sterren uit 30 reviews

Philips Avent SCD560/00 DECT babyfoon

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.7 van de 5 sterren uit 213 reviews

Philips Avent met camera

De Avent SCD630/26 is een prima babyfoon mét camera. Heeft een bereik van ruim 300 meter buiten, rondom de woning. Prettig, wanneer je 2-jarige, 2 verdiepingen hoger in zijn bed ligt. Je kunt dan op de benedenverdieping precies zien wat hij of zij uitspookt. De digitale verbinding zorgt voor een veilig en duidelijk beeld terwijl jij koffiedrinkt in de tuin. Door een babyfoon ben je iets vrijer in je doen en laten, je hoeft niet direct met je oor tegen de slaapkamerdeur, om te horen wat je baby of peuter doet.

Helder scherm

Deze babyfoon heeft een helder scherm en slaapliedjes. Kan het kind niet goed inslapen dan heb je altijd nog de functieknop slaapliedjes en het nachtlampje wat een prettige sfeer geeft. Ook wordt door middel van een sensor, de temperatuur worden gezien waar het bedje van de kleine staat. Zo kun je in één oogopslag zien o de omgeving te koel of te warm is.

Op afstand praten

Het geruststellende geluid van je stem kan ervoor zorgen dat je baby kalmeert. Baby of peuter herkent je stem en zal ontspannen en weer gan slapen.

Elke babyfoon is voorzien van een simpele handleiding.