Philips 65 inch tv s

Philips staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en de tv-lijn is geen uitzondering. Met de opkomst van streaming-apps en films in 4K, maakt een groot scherm zoals de 65-inch tv van Philips een groot verschil in de kijkervaring. In dit artikel bekijken we enkele van de beste opties en functies van de 65-inch tv’s van Philips.

1. Philips 65OLED935

Deze high-end tv is een van de beste in de Philips-lijn vanwege de geweldige beeldkwaliteit. Het OLED-scherm biedt een diepe zwartwaarde en levendige kleuren die zorgen voor een meeslepende kijkervaring. Het heeft ook slimme functies zoals de Ambilight-technologie en Dolby Atmos-geluid.

2. Philips 65PUS7805

Deze tv biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is een van de beste keuzes voor mensen die een 65-inch tv op budget zoeken. Het heeft 4K UHD-beeldkwaliteit en HDR-ondersteuning, waardoor het een geweldige keuze is voor gamers en filmfanaten. Het heeft ook slimme functies zoals Alexa- en Google Assistant-ondersteuning.

3. Philips 65OLED804

Deze tv is vergelijkbaar met de 65OLED935, maar is lager geprijsd vanwege het ontbreken van enkele high-end functies. Het heeft nog steeds een OLED-scherm en ondersteuning voor Dolby Vision HDR, dus het is een geweldige keuze voor mensen die een uitstekende kijkervaring willen zonder de bank te breken.

4. Philips 65PUS9435

Deze tv heeft een strakke en stijlvolle uitstraling en biedt een uitstekende beeldkwaliteit dankzij de 4K UHD-beeldkwaliteit en HDR-ondersteuning. Het heeft ook slimme functies zoals Ambilight-technologie en Google Assistant-ondersteuning.

5. Philips 65PUS8555

Deze tv heeft een groot aantal slimme functies, zoals Google Assistant en Alexa-ondersteuning en bediening met één afstandsbediening. Het biedt 4K UHD-beeldkwaliteit en HDR-ondersteuning, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die de nieuwste technologie willen.

6. Philips 65PUS8545

Deze tv maakt deel uit van de Philips 8500-serie en biedt 4K UHD-beeldkwaliteit en HDR-ondersteuning. Het heeft ook slimme functies zoals Google Assistant-ondersteuning en Ambilight-technologie. Het heeft een slank en stijlvol ontwerp dat past bij elk interieur.

7. Philips 65PUS7354

Deze tv is een geweldige budgetoptie met 4K UHD-beeldkwaliteit en HDR-ondersteuning. Het heeft ook slimme functies zoals Ambilight-technologie en Google Assistant-ondersteuning. Het heeft een stijlvol ontwerp dat zeker de aandacht trekt.

8. Philips 65PUS9435/12

Deze tv biedt een geweldige beeldkwaliteit en heeft slimme functies zoals Google Assistant-ondersteuning en Ambilight-technologie. Het beschikt ook over Dolby Vision en HDR10 + voor geweldige kijkervaringen. Het heeft ook een stijlvol ontwerp dat perfect past bij elke kamer.

9. Philips 65PUS8505

Deze tv maakt deel uit van de 8500-serie en biedt 4K UHD-beeldkwaliteit en HDR-ondersteuning. Het heeft ook slimme functies zoals Google Assistant-ondersteuning en Ambilight-technologie. Het heeft een stijlvol ontwerp dat perfect past bij elk interieur.

10. Philips 65PUS7504

Deze tv heeft een geweldige beeldkwaliteit en is een uitstekende budgetoptie met slimme functies zoals Google Assistant-ondersteuning en Ambilight-technologie. Het is een geweldige keuze voor mensen die niet te veel willen uitgeven aan een tv, maar toch willen genieten van een behoorlijke beeldkwaliteit.

Conclusie

Philips biedt verschillende opties voor 65-inch tv’s die elk geschikt zijn voor verschillende budgetten en eisen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologie of gewoon een goede tv wilt hebben, Philips heeft zeker een optie die bij jouw wensen past.

Veelgestelde vragen

1. Welke tv biedt de beste beeldkwaliteit?
2. Welke tv is de beste koop voor mensen op budget?
3. Welke tv biedt de nieuwste technologie?
4. Welke tv heeft Ambilight?
5. Welke tv heeft ondersteuning voor Alexa?

1. Welke tv biedt de beste beeldkwaliteit?

De Philips 65OLED935 biedt de beste beeldkwaliteit met zijn OLED-scherm en Dolby Vision HDR-ondersteuning.

2. Welke tv is de beste koop voor mensen op budget?

Voor mensen op budget is de Philips 65PUS7805 een uitstekende keuze, met 4K UHD-beeldkwaliteit en HDR-ondersteuning.

3. Welke tv biedt de nieuwste technologie?

De Philips 65PUS8555 heeft de nieuwste technologie, zoals Google Assistant en Alexa-ondersteuning.

4. Welke tv heeft Ambilight?

Verscheidene tv’s van Philips hebben Ambilight, waaronder de 65OLED935, de 65PUS9435 en de 65PUS8545.

5. Welke tv heeft ondersteuning voor Alexa?

De Philips 65PUS8555 heeft ondersteuning voor Alexa.