peppa pig speelgoed

Hier en daar lees je van die verhalen dat het speelgoed Peppa Pig onverantwoord zou zijn. En dat komt omdat een aantal dingen niet helemaal zijn zoals sommige mensen het graag zouden zien. Zo mag je natuurlijk niet pesten. Thuis niet maar ook niet op school. Peppa pest papa pig nog wel eens met zijn omvang. Maar mag je dat ook niet zien als een beetje plagen? Peppa is onder televisiekijkende kinderen enorm populair. Vanaf een jaar of 2 kunnen kinderen helemaal verslaafd raken aan het roze biggetje Peppa. Ben jij zelf druk met van alles en nog wat, dan is het heerlijk om je kind af en toe naar dit biggetje te laten kijken.

Brutale Peppa

Peppa is een leuk biggetje wat nog wel is brutaal overkomt. Ze stampvoet, luistert niet en maakt rommel. De wat oudere kinderen snappen best dat dit allemaal niet mag. Aan het wat jongere kroost zal moeten worden uitgelegd dat het gedrag van Peppa eigenlijk niet kan. Kinderen zijn echt niet dom en snappen dit best. De vrolijke avonturen van Peppa hebben de overhand en zal ieder kind doen laten genieten van deze filmpjes.

Verslaafd aan Peppa

Is je kleuter eenmaal verslaafd aan Peppa dan zal het kind enorm blij zijn met cadeautjes als bijvoorbeeld het als het activiteitenboek van Peppa. Dit interactieve boekje is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. 32 bladzijdes met illustraties laten kennis maken met de opbouw van een verhaal. Het leerthema is rekenen. Educatief speelgoed waar je lang plezier van kunt beleven.

De Peppa step

Zo rond de drie jaar zal je peuter steeds meer buitenactiviteiten willen ondernemen. Fietsen, spelen in de speeltuin en steppen zijn op deze leeftijd de meest geliefde bezigheden. De Peppa step is voor zowel jongens als meisjes en een prima product om op te leren steppen. Tot ver na de 5e verjaardag zal een kind veel plezier beleven aan deze step. Stuur en opstap zijn versierd met vrolijke afbeeldingen van Peppa pig.