Paw Patrol Huis

Paw Patrol, een geanimeerde tv-serie geproduceerd door Spin Master Entertainment, heeft wereldwijde populariteit vergaard. Sinds de première in 2013 worden jonge kijkers gefascineerd door deze avontuurlijke en educatieve serie. Maar wat nog interessanter is, zijn de verschillende merchandise-artikelen die beschikbaar zijn zoals speelgoed, kleding en accessoires. Een daarvan is het Paw Patrol-huis, een speelhuisje dat trouw blijft aan de televisieshow waarop het is gebaseerd.

Het Paw Patrol-huis lijkt sprekend op het hoofdkwartier van de Paw Patrol, de Lookout Tower. Het huisje beschikt over alle gear nodig voor de Paw Patrol-leden om hun reddingsmissies te plannen. De hoofdentree van het gebouw wordt gevormd door een replica van het schild met het Paw Patrol-logo en bovenaan de ingang staat een gele schuifdeur om de gasten binnen te laten. Het huisje is vijf voet hoog en bestaat uit twee verdiepingen. Het belangrijkste kenmerk van het huisje is de glijbaan, die vanuit het bovenste gedeelte recht naar beneden loopt tot op de grond, zodat de honden snel kunnen uitrukken.

Eenmaal binnen valt de uitgebreide gelaagdheid en aandacht voor detail van het Paw Patrol-huis op. Op de begane grond is er een “garage” aanwezig om de voertuigen van de honden te parkeren. Dit betekent dat kinderen hun eigen avonturen kunnen bedenken gebaseerd op de tv-serie. De garage heeft een schuifdeur die open en dicht kan om verschillende voertuigen en gereedschappen binnen te rijden en op te slaan. De garage is aan de rechterkant verbonden met een werkplaats, waar de honden hun spullen kunnen repareren en onderhouden.

De bovenste verdieping van het Paw Patrol-huis is de commandokamer. Net zoals in de tv-serie, heeft deze kamer computerstation en een groot scherm om de actuele situatie in het dorp te bekijken. Het is een ideale plek om de reddingsmissies te starten. Het huisje heeft ook drie verrekijkers die strategisch geplaatst zijn om het dorp van alle kanten te kunnen overzien. De verrekijkers draaien rond en hebben verschillende vergrotingen. Ze zijn zo ontworpen dat kinderen hiermee kunnen spelen en samenwerken.

Het Paw Patrol-huis is zowel binnen- als buitenhuis te gebruiken. De buitenkant heeft een duurzame, robuuste constructie die bestand is tegen alle weersomstandigheden. De opvallende kleuren en het ontwerp van het huisje zien er fantastisch uit en trekken kinderen naar zich toe. De glijbaan en garage zijn eveneens aan de buitenkant bevestigd en bieden kinderen eindeloos plezier.

Kortom, het Paw Patrol-huis is een geweldige toevoeging aan de collectie voor elke fan van de tv-serie. Het is een prachtig ontworpen en gedetailleerd huisje dat de verbeelding van kinderen stimuleert en hen stimuleert om hun eigen reddingsmissies te bedenken. Het huisje is stevig en duurzaam, wat betekent dat het jarenlang meegaat en uren speelplezier biedt. Het is een ideaal cadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de wereld van Paw Patrol.