Parte di me sieraden


Sieraden zijn niet alleen een mooie accessoire om je outfit af te maken, maar het kan ook een belangrijke betekenis hebben voor de drager. Parte di me is een sieradenmerk dat zich richt op het creëren van een persoonlijke touch aan jouw sieradencollectie. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het merk Parte di me, de verschillende sieradencollecties en het ontstaan van het persoonlijke aspect aan de sieraden.

Het verhaal achter Parte di me

Parte di me is in 2015 opgericht door de Italiaanse Giulia Mezzacapa. Haar visie was om sieraden te ontwerpen die niet alleen esthetisch mooi zijn, maar ook een sentimentele waarde hebben. Giulia had zelf een ketting met een van haar initialen erop en merkte dat het een belangrijke betekenis voor haar had. Ze besloot om dit ook aan anderen aan te bieden door het ontwerpen van sieraden die persoonlijk en betekenisvol zijn.

Verschillende sieradencollecties van Parte di me

Parte di me heeft verschillende sieradencollecties die elk hun eigen betekenis hebben. De My Initials-collectie bevat kettingen en armbanden met de initialen van de drager erop. Deze kunnen bijvoorbeeld de initialen van de drager zelf zijn, of van een dierbare persoon.

De Birthstone-collectie bestaat uit sieraden met edelstenen die geassocieerd zijn met de maand van de geboorte van de drager. Hierbij kan de drager kiezen voor een ketting, armband of oorbellen met de edelsteen van zijn of haar geboortemaand. Dit kan een mooie manier zijn om iemands geboortedatum te vieren.

De Name-collectie bevat kettingen met de namen van geliefden, kinderen of vrienden erop. Hierbij kunnen maximaal drie namen op een ketting gegraveerd worden, waardoor het een uniek en persoonlijk sieraad wordt.

Tot slot heeft Parte di me ook de Love-collectie, met verschillende sieraden die liefde, vriendschap en familie symboliseren. Denk hierbij aan een ketting met een hartje, of een armband met de tekst ‘love’ erop.

Hoe draag je Parte di me-sieraden?

Parte di me-sieraden zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar kunnen ook op verschillende manieren en gelegenheden gedragen worden. Een simpele gouden ketting met je initialen erop kan bijvoorbeeld elke dag gedragen worden en kan een casual outfit net dat beetje extra flair geven.

Daarnaast kunnen de Birthstone-sieraden gedragen worden bij een speciale gelegenheid waarbij de geboortedatum een belangrijke betekenis heeft. Bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of een jubileum.

En de Name-sieraden zijn natuurlijk perfect als cadeau om te geven aan een geliefde, vriend of familielid. Of om tijdens een speciale gelegenheid te dragen, zoals een bruiloft of een babyshower.

Waar kan je Parte di me-sieraden kopen?

Parte di me-sieraden zijn te koop via de eigen website van het merk, maar ook via verschillende retailers wereldwijd. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een sieraad op maat te laten maken voor een extra persoonlijk aspect.

Het belang van persoonlijke sieraden

Sieraden zijn niet alleen prachtige accessoires, maar kunnen ook een belangrijke betekenis hebben voor de drager. Parte di me speelt hierop in door het aanbieden van sieraden met een persoonlijk en betekenisvol aspect. Het kan een mooie manier zijn om een belangrijke gebeurtenis te vieren, of om een dierbare altijd bij je te dragen.

Veelgestelde vragen

1. Kunnen er meer dan drie namen gegraveerd worden op een Name-ketting?

Nee, bij de Name-collectie is het alleen mogelijk om maximaal drie namen te graveren op een ketting.

2. Is er een mogelijkheid om een sieraad op maat te laten maken?

Ja, dit is mogelijk. Neem hiervoor contact op met Parte di me via de website voor meer informatie.

3. Zijn de sieraden van Parte di me duur?

Dit verschilt per sieraad en collectie. Op de website van Parte di me is te vinden wat de prijzen zijn.

4. Kan ik mijn Parte di me-sieraad laten repareren?

Ja, als er sprake is van een defect kan het sieraad gerepareerd worden. Neem hiervoor contact op via de website.

5. Leveren ze wereldwijd?

Ja, Parte di me levert wereldwijd. Op de website is te vinden wat de verzendkosten zijn per land.