Panama Jack Laarzen

In 1989 begon de productie van Panama jack schoenen en laarzen en werd de eerste stempel gezet in een paar laarzen. Het land waar de Panama Jack’s worden gefabriceerd is al vanaf het begin Spanje. Panama Jack laarzen aanschaffen, betekent kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Panama Jack schoenen zijn speciaal voor mensen die van de natuur houden en er regelmatig op uit trekken. Je bent altijd verzekerd van een stevige grip en kan moeiteloos vele kilometers wandelen.

Projecten

Panama Jack staat voor behoud van de natuur en sponsort projecten over de hele wereld. Jongeren vindt men belangrijk, omdat zij onze wereld op goede wijze moeten voortzetten. De Quetzal route is een project wat er voor zorgt dat vanuit de gehele wereld 300 jongeren elk jaar naar spectaculaire hoeken van Zuid-Amerika en Spanje reizen. Ook stichting Vicente Ferrer is een prachtige onderneming. Sinds 2002 werkt Panama Jack samen met deze stichting en helpt hen met realisatie van stuwmeren, scholen en huizen.

Panama Jack laarzen

De Panama Jack Bambina B11 klassieke laarzen voor dames zijn bij een groot aantal fans van Panama Jack bekend. Deze laarzen met uitneembaar voetbed zorgen voor gegarandeerd warme en droge voeten. De binnenvoering bestaat uit imitatiebont. De uitstraling heeft een speelse fluffy look. Deze laarzen zijn zonder rits, van leer en hebben een prachtige cognackleur.

Herenlaarzen van Panama Jack

Deze herenlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer. De binnenzijde is van  hoogwaardig kunstvacht en geeft je warme voeten tijdens je wandelingen. De blokhak is stabiel en 2 cm hoog. De breedte is normaal en de sluiting bestaat uit een vetersluiting.

De  Fedro Enkellaarzen zijn de juiste laarzen voor de man van nu. Klassiek, uitneembaar voetbed en de zool is van rubber. Met een mooie, bruine kleur en de ritssluiting aan de buitenzijde, is dit een laars die je graag zal dragen. Buitenzijde is leer en de binnenzijde bestaat uit imitatiebont, wat een aangenaam gevoel geeft tijdens koude, lange winterdagen.