Panama Jack Heren

Ben je een echte avonturier en zoek je je heil meestal in de buitenlucht? Dan zijn de outdoor schoenen van Panama Jack de juiste keus. Panama Jack schoenen zijn om te wandelen en mee te nemen naar je outdoor activiteiten. En dat niet alleen…Ze ogen ook prima wanneer je gaat shoppen met je vriendin.

Outdooractiviteiten

Als echte man houd je van activiteiten buiten de deur. Zonder vrouwen en met andere mannen. Een stevige wandeling in de bergen is voor jou een koud kunstje. Of ga je liever vissen in bijzondere wateren en haal je je lol uit een stoere bootcamp met daarna een BBQ waar je al je avonturen kunt delen met je vrienden. Voor dit soort bezigheden heb je een paar stoere boots nodig. De Panama Jack Heren Veterboots Panama 03 Aviator C23  is precies de schoen waar je een flinke wandeling op kunt maken. De buitenzijde is gemaakt van stevig nubuckleer en de zool is van rubber. Zo heb je voldoende grip op de weg. Het materiaal van de binnenvoering is zuiver wol. Deze halfhoge laars is duurzaam en zal altijd de show stelen.

Een mannen uitje of vrijgezellenfeest is altijd super leuk. Eén van je vrienden gaat het huwelijksbootje in en moet worden verrast met een pittige activiteit. Houdt de toekomstige bruidegom van motorvoertuigen die hard gaan? Dan is de keus snel gemaakt. Rijden in een jeep door de bossen is een van de meest populaire oudooractiviteiten. Zorg dat je de juiste kleding en schoenen draagt, dan kan in ieder geval jou dag niet meer stuk. De Panama Jack Heren Veterboots Panama 03 C51 zijn de meest aangewezen schoenen om dit soort mannenuitjes te overleven. Deze cognackleurige veterboot is een klassiek model wat het nog altijd goed doet. Alle boots voor heren kunnen uiteraard ook tijdens minder stoere bezigheden worden gedragen. Staan super onder een trendy jeans met daarboven een geruit, stoer overhemd!