Panama Jack Dames

Panama Jack is een mooi, ijzersterk schoenenmerk. Stevige schoenen voor vrouwen zijn een populair artikel. Kwaliteitsschoenen die tegen een stootje kunnen. Deze damesschoenen worden gemaakt in Spanje en hebben sinds 1989 de schoenenmarkt in heel Europa veroverd. Mensen die van het buitenleven houden en veel in de natuur te vinden zijn zullen deze comfortabele en duurzame schoenen zeker waarderen. Het dragen van Panama Jacks is een manier van leven. Duurzaam, milieubewust en met liefde voor de natuur.

Sponsor

De Quetzal Route is een project wat van af 1992 door Panama Jack wordt gesponsord. Vanuit de hele wereld reizen elk jaar meer dan 300 jongeren naar spectaculaire uithoeken van Spanje en Zuid-Amerika. Dit is voor veel kinderen een leerproces.

Ook wordt samengewerkt met de Stichting Vicente Ferrer. Deze stichting zet zich in voor het bouwen van stuwmeren, huizen en scholen. Panama Jack heeft tevens een samenwerkingsverband met de stichting Een omhelzing van Licht. Deze stichting verbetert de toekomst van kinderen die in moeilijke situaties zitten.

Handwerk

Panama Jacks worden gefabriceerd in Spanje. Er worden nog veel handelingen met de hand gedaan. Er is nog aandacht voor de allerkleinste details. Een van de bestsellers zijn de Panama 03 veterboots, die al meer dan 25 jaar worden gemaakt. De Panama 03 is een avontuurlijke schoen voor een natuurlijke levensstijl. Een schoen die altijd uniek en actueel is gebleven.

Panama Jack dames veterboot – Cognac

De cognac Panama Jack veterboots geven jou natuurlike outfit extra aandacht. Het robuuste uiterlijk van deze schoen komt door het leer wat gebruikt is. Ook de binnenkant is van soepel leer gemaakt. Je zult met deze schoenen niet snel uitglijden. Dit komt door de gripvaste zool. De binnenzool is uitneembaar. Verkrijgbaar in cognac, bruin, geel en grijs.

Enkellaars Felina

De bruin-getinte enkellaars Felina is uitgevoerd met een uitneembaar voetbed. Bevat aan de buitenzijde twee opvallende riempjes die het geheel een stoer uiterlijk geeft. De binnenzijde van de leren enkellaarzen zijn gevoerd met imitatiebont. Nooit geen koude voeten meer!