Pampers Maat 3

Vaak worden papieren luiers aangeduid als Pampers. Ook de goedkopere merken uit de drogisterij worden zo genoemd.

Dit is echter een misverstand. Pampers is een merknaam voor het bekende luiermerk. Pampers zijn wegwerpluiers die in de plaats kwamen van hydrofiele luiers, die moeders zo’n 40 jaar geleden nog gebruikten voor hun baby. Pampers zijn al jaren populair en absorberen geweldig, zijn voorzien van plakstrips en kunnen na gebruik de afvalemmer in.

Pampers maat 3

Er zijn 5 soorten Pampers die weer zijn onderverdeeld in meerdere varianten. Je kunt uit 10 verschillende soorten kiezen. Ook zijn er vele formaten verpakkingen. Maat 3 is voor een baby van 5 tot 9 kilo. Maat 3 heeft een aantal soorten Pampers waar je uit kunt kiezen, namelijk Baby Dry en Baby Dry pants. New Baby, Premium Protection en Sleep & Play.

Maat 3 wordt ook wel de Midi maat genoemd en is geschikt voor baby’s vanaf 2.5 maanden tot ongeveer 1 jaar oud. Kies je bijvoorbeeld voor de Pampers Baby Dry dan zal je merken dat deze de droogste is van alle Pampers. Doordat het vocht goed wordt verdeeld voelt de luier minder zwaar. Microparels verdelen het vocht op unieke wijze over 3 banen.

Dry pants

De Baby Dry Pants is een variatie op de Baby Dry luiers. Een luierbroekje zonder plakstrips, die net zo goed vocht opnemen als de Baby Dry. Deze luier wordt als een broekje aangetrokken en ideaal voor de wat oudere baby die erg beweeglijk is. Ook wanneer het kindje zindelijk wordt is zo’n broekje een uitkomst!

De mooiste producten


Grootverpakking aanschaffen

Wanneer je kiest voor Pampers, kies je voor kwaliteit. Pampers zijn echter niet goedkoop. Om de kosten een beetje te drukken is het verstandig om wat grotere verpakkingen aan te schaffen. Zo zijn de Baby Dry Pampers maat 3, aan te schaffen in een verpakking van 90 stuks. De Baby Dry Pants kunnen zelfs in een verpakkingsdoos van 180 stuks worden gekocht.