Pampers Maat 2

Voor veel aanstaande ouders een hot item…Wat gaan we doen, kopen we wegwerpluiers voor onze baby of gaan we aan de slag met katoenen luiers.

Gebruiksvriendelijk

Uiteraard zijn wegwerpluiers vele malen gebruiksvriendelijker dan luiers die je zelf moet wassen. Zijn ze volgepoept of geplast dan gooi je ze direct weg. Een katoenen luier moet je eerst nog uitspoelen voordat je deze in de wasmachine stopt. Je hebt per dag zo gemiddeld 5 luiers nodig. Pampers maatje 2 is geschikt voor baby’s van 4 tot 8 kilo.

Harmonie luiers

Pampers Harmonie is de nieuwe naam voor de Pampers Pure. Harmonie heeft net zo’n vertrouwde kwaliteit als Pure. Hoogwaardig katoen, dus vezels van plantaardige oorsprong, zorgen voor 100% droogheid. Zelfs tot 12 uur lang, ligt je kindje er comfortabel bij.

Hypoallergeen

Pampers maat 2 zijn dermatologisch getest en gemaakt zonder parfum en lotion. Prima absorberende luiers. De Harmonieluiers zijn voorzien van lieve tekeningetjes. De handige urine indicator laat zien hoe nat de luier is en wanneer dus weer verschoond moet worden.

Alle Pampers, van baby tot kleutermaat respecteren de huid. Vooral de huid van een pasgeboren baby is gevoelig. Pampers voorkomt dat je baby in een natte luier ligt, omdat deze optimaal absorberen. Pampers dragen bij tot verminderen van het gewicht van de luiers. Het is al met 50% gereduceerd. De afvalberg die door papieren luiers werd veroorzaakt is daardoor al met 85% afgenomen.

Jumbo pak

Pampers premium protection is verkrijgbaar in de jumboverpakking van 68 stuks. Een prima luier die door middel van de urine-indicator laat zien wanneer je kindje moet worden verschoond. De navelvriendelijke uitsparing geeft bescherming aan het gevoelige buikje en zorgt voor de comfortabele pasvorm. Pampers premium biedt de allerbeste bescherming voor je baby. Het urinevocht wordt door drie absorberende banen gelijkmatig over de luier verdeeld. Voelt na vele uren nog net zo droog aan. Prima te combineren met de Sensitive babydoekjes voor de meest milde reiniging van de zachte babybilletjes.