Oral-B Tandpasta

Je gebit goed onderhouden is één van de belangrijkste handelingen die elk mens moet doen. Doe je dit niet dan krijg je een slechte adem en ontstaan er gaatjes. Hartaandoeningen en andere ziektes kunnen ernstiger verlopen wanneer je je gebit verwaarloosd.

Vooral ontstoken tandvlees kan veel leed veroorzaken. Het is immers een open wond die bacteriën door de rest van je lichaam kunnen verspreiden. Ontstekingen aan je tandvlees worden hoofdzakelijk door tandplak veroorzaakt. Tandplak is eigenlijk een laagje bacteriën die het liefst langs de rand van je tandvlees zit. Als deze plak er lang zit, groeit deze uit tot diepere lagen en gaat zich dan verspreiden. Tandplak kan prima worden voorkomen door dit 2 x per dag weg te poetsen. Oral-B tandpasta kan hierbij helpen.

Oral-B tandpasta

Oral-B is één van de beste tandpastamerken die gebitsproblemen ook werkelijk aanpakt. Oral-B wordt aanbevolen door tandheelkundig specialisten. Oral-B heeft verschillende soorten tandpasta in het assortiment.

Een gespecialiseerde tandpasta is bijvoorbeeld de Oral-B Pro-Expert. Deze pasta heeft antimicrobiële- en fluoride eigenschappen . Deze tandpasta geeft je een reinigingssensatie die uniek is. Gebruik hierbij de Oral-B tandenborstel en je hebt dagelijks de volledige verzorging voor je tanden en tandvlees.

De mooiste producten


Gevoelige tanden

Veel mensen hebben gevoelige tanden en tandvlees. De Oral-B Pro-Expert Gevoelige Tanden, is een tandpasta speciaal gericht op dit probleem . Door twee maal per dag met deze tandpasta te poetsen voorkom je pijn. Werkt 24 uur en heeft een zachte muntsmaak. De unieke combinatie van tinfluoride en andere ingrediënten geeft je gebit een echt schoon gevoel.

Deze tandpasta is speciaal gericht op mensen met tandvleesproblemen. Tandvleesproblemen zorgen voor gevoelige tanden en tandplak. Ook verkleuringen, tandsteen en slechte adem zijn een gevolg van problemen met je tandvlees. Een perfecte tandpasta die zorgt voor een brede glimlach, niet alleen bij de gebruiker maar ook bij de tandarts.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 12 stuks à 75 ml. De beste tandpasta voor lange tijd in huis.