Oneplus nord screenprotectors


Van hoge kwaliteit en betaalbaar geprijsd, heeft de OnePlus Nord veel lof gekregen in de wereld van smartphones. Het is dan ook zeker de moeite waard om de tijd te nemen om de beste opties voor de bescherming van je Nord te overwegen. Een van de belangrijkste benodigdheden voor je Nord is een goede screenprotector. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over deze accessoire, zoals:

Waarom heb je een screenprotector nodig?

Soorten screenprotectors

* Tempered Glass
* Plastic Film

Factoren om te overwegen bij het kiezen van een protector

* Transparantie
* Gevoeligheid
* Hardheid
* Dikte
* Installatie

Beste keuzes voor de Nord

* OnePlus Nord 2-pack Tempered Glass Screen Protector
* Nillkin Amazing H Tempered Glass Screen Protector
* Spigen NeoFlex Film Screen Protector

Welke is de beste voor jou?

Hoe installeer je de screenprotector?

Veelgestelde vragen

* Moet ik mijn scherm schoonmaken voordat ik de protector aanbreng?
* Doet een screenprotector afbreuk aan de beeldkwaliteit van mijn Nord?
* Hoe verwijder ik de protector?
* Kan een protector mijn Nord beschermen tegen valschade?
* Is het gebruik van een screenprotector op de Nord veilig?

Waarom heb je een screenprotector nodig?

Het glas van de OnePlus Nord is kwetsbaar en kan bij een val of bij het stoten tegen voorwerpen barsten. Een screenprotector heeft als doel om het scherm van je Nord te beschermen tegen krassen, barsten en andere beschadigingen. Hierdoor kun je veel langer genieten van een krasvrij en onbeschadigd scherm.

Soorten screenprotectors

Er zijn twee hoofdtypen screenprotectors op de markt: tempered glass en plastic film.

Tempered Glass

Een tempered glass protector is gemaakt van gehard glas en bedekt het scherm volledig voor extra bescherming. Ze zijn dikker dan filmprotectors en bieden hierdoor een betere bescherming tegen barsten en breuken. Een tempered glass protector is ook veel beter bestand tegen krassen en zorgt bovendien voor een betere gevoeligheid van het touchscreen.

Plastic Film

Een plastic film protector is meestal dunner en voelt lichter aan dan een tempered glass protector. Deze protectors bedekken ook het volledige scherm, maar bieden minder bescherming bij vallen of stoten. Dit type protector is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een goedkoop en lichtgewicht oplossing.

Factoren om te overwegen bij het kiezen van een screenprotector

Bij het selecteren van de juiste screenprotector voor de OnePlus Nord, moet je rekening houden met de volgende factoren.

Transparantie

Een goede screenprotector zal de helderheid of kleurenkwaliteit niet beïnvloeden. In plaats daarvan moet het kristalhelder zijn en zo transparant als het scherm van de Nord.

Gevoeligheid

Een screenprotector mag de gevoeligheid van het scherm niet aantasten. Overweeg een screenprotector die compatibel is met het touchscreen en goed werkt met de haptische feedback-functies van de Nord.

Hardheid

Hardheid is een belangrijke factor bij de keuze van een screenprotector. De Nord heeft een scherm van Gorilla Glass 5 en daarom moet de protector ook hard genoeg zijn om krassen en barsten te voorkomen.

Dikte

De dikte van de screenprotector is ook een belangrijke factor bij de keuze van de juiste protector. Een goede protector moet dun genoeg zijn om de helderheid van het scherm niet aan te tasten en sterk genoeg zijn om bescherming te bieden tegen krassen en breuken.

Installatie

Installatiegemak is ook een belangrijke factor bij de aanschaf van een screenprotector. Sommige protectors zijn eenvoudiger te installeren dan andere, dus overweeg een protector die wordt geleverd met installatie-accessoires, zoals een applicator.

Beste keuzes voor de Nord

Er zijn talloze screenprotector-opties beschikbaar voor de OnePlus Nord, maar deze drie staan bekend als de beste en meest betrouwbare keuzes.

OnePlus Nord 2-pack Tempered Glass Screen Protector

De Nord 2-pack tempered glass screen protector van OnePlus is speciaal ontworpen voor de Nord en bestaat uit twee protectors. Met een hardheid van 9H en een dikte van 0,3 mm bieden deze protectors voldoende bescherming tegen krassen en breuken. Ze zijn eenvoudig te installeren en leveren een uitstekende beeldkwaliteit.

Nillkin Amazing H Tempered Glass Screen Protector

Net als de OnePlus Nord protector is de Nillkin Amazing H tempered glass screen protector een 9H hardglas protector met een dikte van 0,3 mm. Het beschermt de Nord tegen krassen en beschadigingen en is ook gemakkelijk te installeren. Het geleidt effectief en zorgt voor een optimale gevoeligheid van het touchscreen.

Spigen NeoFlex Film Screen Protector

De Spigen NeoFlex-film beschermt het scherm van de Nord tegen krassen en breuken en is speciaal ontworpen voor flexibiliteit. Met een dikte van 0,14 mm werkt deze protector uitstekend met de haptische feedback-functie van de Nord en is deze gemakkelijk te installeren.

Welke is de beste voor jou?

De OnePlus Nord 2-pack Tempered Glass Screen Protector, de Nillkin Amazing H Tempered Glass Screen Protector en de Spigen NeoFlex Film Screen Protector zijn allemaal goede keuzes. Je beslissing hangt vooral af van de mate van bescherming die je nodig hebt en wat je graag uitgeeft. Voor de meest volledige bescherming raden wij de tempered glass protectors aan.

Hoe installeer je de screenprotector?

Het installeren van een screenprotector is een vrij eenvoudige procedure, maar er zijn een aantal stappen die je moet volgen om ervoor te zorgen dat je de protector correct aanbrengt. Hierbij een algemene handleiding voor het installeren van een screenprotector op de Nord:

1. Maak het scherm van de Nord grondig schoon met de bijgeleverde reinigingsdoekjes en zorg ervoor dat er geen stof of vingerafdrukken achterblijven.

2. Verwijder voorzichtig de beschermfolie van de screenprotector. Zorg ervoor dat je de protector alleen bij de randen vastpakt en deze niet met je vingers aanraakt.

3. Lijn de protector uit met de randen van het scherm en pas deze zo nodig aan voor de beste pasvorm.

4. Druk licht op de protector in het midden van het scherm en werk vanuit het midden naar de randen toe totdat de protector volledig is vastgekleefd.

5. Veeg eventuele luchtbellen eruit met een bankpasje of andere gladde tool.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn scherm schoonmaken voordat ik de protector aanbreng?

Ja, het is belangrijk om het scherm grondig schoon te maken voordat je de protector aanbrengt. Gebruik de bijgeleverde reinigingsdoekjes om alle stof, vuil en vingerafdrukken van het scherm te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de protector mooi en glad kan worden aangebracht.

Doet een screenprotector afbreuk aan de beeldkwaliteit van mijn Nord?

Nee, een screenprotector die compatibel is met de Nord, zal geen afbreuk doen aan de beeldkwaliteit. In plaats daarvan zal de protector de helderheid en kleuren van het scherm behouden.

Hoe verwijder ik de protector?

Verwijder een beschadigde of versleten protector door hem voorzichtig van de randen af te trekken. Til de protector langzaam van het scherm om ervoor te zorgen dat er geen lijmresten achterblijven. Veeg eventuele resten weg met de bijgeleverde reinigingsdoekjes voordat je een nieuwe protector aanbrengt.

Kan een protector mijn Nord beschermen tegen valschade?

Een screenprotector kan het scherm van je Nord beschermen tegen krassen, barsten en andere oppervlaktebeschadigingen, maar biedt geen bescherming tegen valschade. Voor de beste bescherming tegen valschade raden wij het gebruik van een hoesje aan.

Is het gebruik van een screenprotector op de Nord veilig?

Ja, het gebruik van een screenprotector op de Nord is veilig. De Nord is ontworpen om compatibel te zijn met verschillende soorten protectors en het gebruik ervan zal de telefoon niet beschadigen.