Oneplus 8t screenprotectors


De Oneplus 8T is een geweldige smartphone die garant staat voor snelheid en prestaties. Maar om ervoor te zorgen dat je er lang van kunt genieten, moet je ervoor zorgen dat het apparaat is beschermd tegen stof, krassen en vallen. Een van de belangrijkste accessoires om je telefoon te beschermen is een hoogwaardige screenprotector. In dit artikel bespreken we waarom het zo belangrijk is om een ​​screenprotector te hebben en hoe je de beste screenprotector voor jouw Oneplus 8T kunt kiezen.

Waarom is een Oneplus 8T screenprotector zo belangrijk?

Laten we even stilstaan bij de vraag waarom je een screenprotector zou moeten hebben voor je Oneplus 8T.

Bescherming tegen krassen en stoten

Je telefoonscherm is het meest kwetsbare onderdeel van je telefoon. Het is gevoelig voor krassen en barsten, wat kan leiden tot dure reparaties. Een screenprotector zorgt ervoor dat je display is beschermd tegen krassen en kleine stoten.

Bescherming tegen vuil en stof

Een screenprotector zorgt er ook voor dat er geen vuil en stof in het scherm van je telefoon komt. Door het scherm te bedekken, kan er minder vuil ophopen in de kleine openingen tussen de glasplaat en je toestel. Dit alles om ervoor te zorgen dat je scherm zo lang mogelijk schoon en helder blijft.

Verbetering van de zichtbaarheid van je scherm

Sommige screenprotectors helpen de zichtbaarheid van je scherm te verbeteren in fel zonlicht of andere lichte omstandigheden. Deze screenprotectors bevatten speciale coatings die ervoor zorgen dat het licht minder weerkaatst wordt. Zo kun je comfortabel naar je scherm kijken zonder last te hebben van irritatie aan je ogen.

Al met al is een Oneplus 8T screenprotector een must-have accessoire om je telefoon te beschermen.

Hoe je de beste Oneplus 8T screenprotector kiest?

Er zijn veel verschillende soorten screenprotectors beschikbaar voor de Oneplus 8T. Hier zijn enkele punten waar je op moet letten voordat je er een koopt.

Materiaal

De meeste screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas, maar er zijn ook andere materialen beschikbaar zoals plastic of Nano-afwerkingen. Kies voor een screenprotector van gehard glas voor de beste bescherming tegen stoten en krassen.

Dikte

Als algemene regel geldt dat de dikte van de screenprotector niet meer mag zijn dan 0,3 mm. Screenprotectors van dit type bieden een goede bescherming en beïnvloeden de bediening van de aanraakgevoeligheid niet.

Anti-vingerafdruk coating

Kies screenprotectors met een speciale coating die vingerafdrukken en vlekken voorkomen. Hierdoor blijft je scherm vlekkeloos schoon en hoef je het scherm minder vaak schoon te maken.

Installatie

Sommige screenprotectors zijn moeilijk zelf te installeren zonder luchtbellen of slecht zicht. Kies screenprotectors met een installerende constuctie die je snel en eenvoudig kunt plaatsen zonder gedoe.

Merk

Kies voor screenprotectors die zijn ontworpen voor de Oneplus 8T. Zo vind je producten die volledig passen in de afmetingen van jouw toestel en er is een besteed product dat speciaal voor jouw Oneplus 8T is gemaakt.

Top 5 Oneplus 8T Screenprotectors

Nu we weten wat belangrijk is bij het kiezen van de beste Oneplus 8T screenprotector, is het tijd om onze topkeuzes te bespreken.

1. Oneplus 8T Screenprotector van Oneplus

Als je gaat voor een originele Oneplus screenprotector, weet je zeker dat je het juiste product hebt voor je smartphone. Deze screenprotector wordt geleverd met een siliconen hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je het perfect recht installeert. Het geharde glas is 0,3 mm dik en heeft een anti-vingerafdruk coating.

2. Nillkin Amazing H + Pro Screenprotector

Met deze screenprotector krijg je een optimale bescherming tegen krassen en stoten. Het geharde glas is 0,2 mm dik en heeft een tweelaagse structuur voor extra bescherming. De anti-vingerafdruk coating zorgt ervoor dat je scherm er altijd schoon uitziet.

3. Tempered Glass Screen Protector van Qillive

Dit is een betaalbare optie in onze lijst, maar zeker de moeite waard. De Qillive-screenprotector is gemaakt van gehard glas van hoge kwaliteit en is 0,3 mm dik. De coating voorkomt vingerafdrukken en houdt je scherm vlekkeloos schoon.

4. PanzerGlass Screenprotector

De PanzerGlass-screenprotector is ultra-dun en heeft een dikte van slechts 0,4 mm. Het gebruikte geharde glas biedt maximale bescherming tegen schade. Bovendien is de screenprotector voorzien van een anti-vingerafdruk coating.

5. Spigen GLAStR Nano Liquid Screen Protector

Dit is een interessante optie voor een Oneplus 8T-screenprotector. Het bestaat uit een nano-vloeistof die in een paar minuten na het aanbrengen zelf een gehard glaslaag wordt. Hierdoor krijg je een kristalheldere afwerking zonder luchtbellen of moeilijke installaties.

Conclusie

Een Oneplus 8T screenprotector is een van de belangrijkste accessoires die je kunt hebben om je telefoon te beschermen. Veel screenprotectors zijn beschikbaar, maar je moet op enkele basis dingen letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Kies voor een screenprotector van gehard glas, met anti-vingerafdruk coating en een dikke van niet meer dan 0,3 mm. De genoemde top5 screenprotectors zijn goede opties en bieden maximale bescherming tegen stoten, krassen en vlekken.

Veelgestelde vragen

Welke dikte moet ik kiezen voor mijn Oneplus 8T screenprotector?

Als de dikte niet meer dan 0,3 mm bedraagt, voldoet het om de telefoon te beschermen terwijl het de aanraakgevoeligheid verminderd.

Wat is het verschil tussen gehard glas en plastic screenprotectors?

Gehard glas biedt betere bescherming tegen stoten en krassen en heeft een betere aanraking. Plastic screenprotectors zijn niet zo sterk maar wel flexibeler wat betekent dat ze minder barsten.

Zijn goedkope screenprotectors van slechte kwaliteit?

Niet alle goedkope screenprotectors van slechte kwaliteit, dus het is belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je koopt.

Hoe verwijder ik een oude Oneplus 8T screenprotector?

Trek voorzichtig aan de screenprotector om deze te verwijderen en maak de lijmlaag op het scherm schoon met een beetje alcohol.

Kan ik de Oneplus 8T screenprotector zelf installeren?

Ja, met de juiste uitleg kun je zelf gemakkelijk een Oneplus 8T screenprotector installeren.