Olympic life boxsprings

Olympic is een Nederlands merk bedden en boxsprings dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige en duurzame slaapsystemen. Geïnspireerd door de sportwereld, combineert Olympic technologie en design om de beste slaapervaring te bieden. Een van de paradepaardjes van het merk is de Life boxspring. In dit artikel zullen we nader ingaan op deze boxspring.

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een beddencombinatie bestaande uit een matras en een onderbed, vaak een gestoffeerde box met veren. Het woord “boxspring” komt van de Engelse term “box spring” wat letterlijk “box springveren” betekent. Het idee achter de boxspring is om extra ondersteuning te bieden en drukpunten te verminderen, waardoor je beter kunt slapen. In een goede boxspring wordt het lichaam op de juiste manier ondersteund en wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over het oppervlak van het bed.

Wat is de Olympic Life boxspring?

De Olympic Life boxspring is een uniek product van Olympic dat is ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden voor een goede nachtrust. Deze boxspring is uitgerust met verschillende innovatieve technologieën die zorgen voor extra comfort en een betere slaapervaring. De Life boxspring is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor je altijd een model kunt kiezen dat bij jouw slaapkamer past.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Life boxspring is zijn zogenaamde “dubbele pocketvering”. Dit betekent dat er twee lagen pocketveren in de matras zijn verwerkt. Pocketveren zijn kleine veren die zijn verpakt in stoffen zakjes. Deze zakjes zorgen ervoor dat de pocketveren zich onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, waardoor het gewicht van het lichaam gelijkmatig over het oppervlak van het bed wordt verdeeld. Door twee lagen pocketveren te gebruiken, biedt de Life boxspring nog meer ondersteuning en comfort dan andere boxsprings.

Een andere innovatieve technologie in de Life boxspring is de “Checkmeister”. Dit is een speciaal ontwikkelde technologie die zorgt voor extra ventilatie en vochtafvoer, waardoor de kans op transpiratie en oververhitting wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of die het snel warm hebben tijdens het slapen.

Wat zijn de voordelen van de Olympic Life boxspring?

De Olympic Life boxspring biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele bedden en boxsprings. Een van de voornaamste voordelen is dat de Life boxspring zorgt voor optimale ondersteuning en comfort, waardoor je beter kunt slapen. De dubbele pocketvering en de Checkmeister zorgen ervoor dat je lichaam op de juiste manier wordt ondersteund en dat de kans op transpiratie en oververhitting wordt verminderd.

Een ander voordeel van de Life boxspring is dat hij verkrijgbaar is in verschillende maten en stijlen, waardoor je altijd een model kunt kiezen dat bij jouw slaapkamer past. De boxspring is beschikbaar in verschillende kleuren, materialen en afwerkingen, waardoor je hem kunt aanpassen aan de stijl van jouw interieur. Bovendien is de Life boxspring duurzaam en gaat hij lang mee, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

Conclusie

De Olympic Life boxspring is een uniek product dat is ontworpen om optimaal comfort en ondersteuning te bieden voor een goede nachtrust. Dankzij de dubbele pocketvering en de Checkmeister biedt de Life boxspring meer ondersteuning en ventilatie dan andere boxsprings. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor je hem kunt aanpassen aan jouw slaapkamerinterieur. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en duurzame boxspring met een optimale slaapervaring, dan is de Olympic Life boxspring zeker het overwegen waard.