North Face Winterjas

Outdoorkleding

Outdoorkleding is kleding waar je best we iets van mag verwachten. Goede kleding beschermt ons tegen kou en regen en zorgt er voor dat we onbevangen van koud weer kunnen genieten. Heerlijk wandelen in de sneeuw terwijl het vriest, moet eigenlijk een feestje zijn zonder dat je last hebt van de kou. Wintersport, op de fiets naar school of werk of een lange wandeling in de vrieskou, de perfecte outdoorkleding van North Face beschermt je tegen koud en slecht weer. Duurzame North Face winterjassen zijn de perfecte aankoop voor in de koude wintermaanden.

North Face winterjas voor dames en heren

North Face heeft voor dames en heren de juiste winterjas in haar collectie. Praktische en comfortabele kleding die alles behalve saai kan worden genoemd. Vooral de dames willen een jas die hen beschermt tegen kou maar óók een die een trendy uitstraling heeft. Modellen in een groot aantal uitvoeringen zijn bij North Face verkrijgbaar.

Ook voor de heren is er genoeg keus. Wanneer je een North Face winterjas aanschaft heb je seizoenen lang plezier van een kleidingstuk welke je beschermt tegen kou en regen. Alle koude weersomstandigheden kun je aan met een North Face winterjas.

North Face winterjas voor dames

Vrouwen willen een winterjas die hen beschermt tegen koud weer, een jas die modern en betaalbaar is. The North Face Sangro Jacket is een prachtig blauw jacket waar je een aantal seizoenen plezier van kunt hebben. Betaalbaar met een trendy uitstraling. Een waterdichte jas met veel details en zakken. De jas is licht in gewicht, dit komt door het  tweelaags DryVent™-materiaal. Een jas die beschermt tegen wind en vocht en ideaal is voor het maken van een stevige wandeling.

North Face winterjas voor heren

The North Face Jas Men’s 1996 is een waterdicht jack in prachtige herfstkleuren. De kleur bruin voert de hoofdtoon en het materiaal is polyester wat prima vocht en kou buiten houd.  Retro details, meerdere zakken. Mooie geborduurde logo’s en een isolatie van ganzenveertjes zorgt voor een comfortabel kledingstuk.