North Face Jas Heren

Begin jaren ’60 was er natuurlijk al wel buitenkleding om lange, koude wandelingen te maken, maar wanneer je in echt extreem weer terecht kwam was het vaak toch behelpen. Tot het jaar 1966, want toen kwamen twee wandelfanaten op het idee om van hun passie ook daadwerkelijk werk te maken. Zij misten kleding die ook onder zeer koude omstandigheden hun lichaam warmte gaf. Zij besloten een bergsportwinkel te beginnen wat later (1968) verhuisde naar Berkley. In dat jaar werden stappen gezet om alpinekleding te ontwerpen en op de markt te zetten.

Skikleding

North Face ontwikkelde kleding om comfortabel in te skiën en was enige leverancier in Amerika. Zij ontwikkelden ook allerlei producten die buiten kunnen worden gebruikt. Gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal. Rugzakken, slaapzakken, tenten werden door veel buitensporters met enthousiasme ontvangen. North Face had al in de voorgaande jaren zijn sporen verdiend op het gebied van buitenkleding.

North Face jas heren

North Face is een bekend merk onder buitensporters. Wil je echter een jas waar je jaren plezier van kunt hebben dan is de North Face jas ook prima voor de gewone man die af en toe een wandeling in de vrieskou wil maken. North Face heeft zijn producten voortdurend in ontwikkeling en probeert zichzelf te overtreffen door producten steeds weer te vernieuwen.

The North Face Jas NSE Lhotse Expedition Jkt

Een prachtige jas waarvan de stof gemaakt is van plastic flessen. North Face houd rekening met de aarde en probeert zijn producten dan ook op milieubewuste manier te produceren. Dit is een jas waarmee je op expeditie kunt. Geïsoleerd met Down padding 700 leent de jas zich voor extreme omstandigheden.

De North Face Jas Steep Tech Full Zip Fleece is een betaalbare jas voor heren, die onder koude omstandigheden een prima bescherming bied. Een jas die is ontworpen door goed te luisteren naar atleten en hun ervaringen in de buitenlucht.Het logo van North Face is geborduurd op de linker borst. Het middenpaneel van de rug is gemaakt van 100% gerecycled polyester / Tricot / Sherpa.