North Face Jas Dames

North Face…In 1966 besloten twee wandelfanaten van hun passie hun werk te maken. Wandelen was hun lust en hun leven. Zij misten echter de juiste kleding en uitrusting om in de bergen te wandelen. Daarom werd besloten om een bergsportwinkeltje te beginnen. Dit was het begin van het wereldmerk North Face. In deze bergsportwinkel werd toen hoogwaardig klim- en trekkersmateriaal verkocht. Vanaf 1968 verhuisde deze winkel naar Berkley en werd begonnen met het ontwerpen van alpinekleding.

Outdoor kledinglijn

Jaren ’80

Ontdekkingstochten naar de uiterste hoeken van de wereld, werden onder extreme omstandigheden uitgevoerd. North Face ontwikkelde skikleding die als enige leverancier in de Verenigde Staten door hen werd verkocht. Neonkleuren, pastelkleuren en hanekammen waren in die dagen helemaal hot. De nieuwe skiuitrusting werd de basis voor sneeuwsportartikelen van heden ten dagen. Slaapzakken, rugzakken, tenten, buiten- en skikleding maken nog steeds deel uit van de uitgebreide collectie van North Face.

50 Jaar na de start heeft The North Face een uitgebreid assortiment om buiten te wandelen, hardlopen, skiën, klimmen, snowboarden etc. Ook de kledinglijn en de outdoorschoenen zijn helemaal aan de moderne tijd aangepast. Als outdoorsporter kun jij je grenzen verleggen door de juiste kleding en uitrusting bij North Face aan te schaffen.

North Face jas dames

Behalve voor de heren is er ook een uitgebreid North Face assortiment jassen voor de dames. Wanneer je kiest voor een warme winter buiten de deur, dan is een North Face jas een prima keus. Door de ervaring van 50 jaar met kwaliteits outdoorkleding, kun je er van uit gaan dat je een jas koopt die duurzaam en warm is.  Een wandeling door de buitenlucht, maar ook kamperen en ultrarunnen is met de juiste outdoorkleding een prettig tijdverdrijf.

De Artic Parka Dames

De Artic North Face parka is verkrijgbaar in zwart en aubergine. Deze waterdichte en warme donsparka is één van de populairste damesjassen van North Face. Biedt goede bescherming tegen sneeuw, regen, wind en kou. Een comfortabele jas die geschikt is voor een wandeling door de stad maar ook in de buitengebieden. Licht en luchtig dons houden je warm en de waterdichte DryVent-technologie aan de buitenzijde zorgt er voor dat vocht niet in de jas kan dringen. Aan de capuchon zit een aantrekkelijke rand imitatiebont. Deze is afneembaar.