No Frost Vriezer

Een vriezer aanschaffen

Wanneer je een vriezer gaat kopen zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Er is enorm veel keuzen uit modellen. Zo is er het kastmodel, deze is langwerpig van vorm, maar ook het tafelmodel. Een kleinere compacte vrieskast die geschikt is voor mensen die een klein gezin hebben. De mini vriezer is meer geschikt voor een één- of tweepersoonshuishouden.

Waar verder op gelet moet worden is de energieklasse, inhoud en hoeveel lades zijn er aanwezig.

Bosch

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een flink formaat vriezer dan is de Bosch GSN51DWDV – Serie 6 – Vriezer – Wit een geweldig exemplaar. De extra breedte van 70 cm. en een diepte van 78 cm. geeft ruimte aan een groot aantal producten. De inhoud is 289 liter en de energieklasse is A+++.

Een aantal pluspunten van deze vrieskast zijn o.a. de uitneembare glasplateaus, dit kan veel meer ruimte bieden. Deze vriezer is No Frost, dit betekent dat ontdooien overbodig is, er vormt zich geen ijsaanslag. Wanneer de deur te lang openstaat gaat er een alarmpje af. Deze vriezer beschikt over 2 Big box laden. Hier kunnen grotere producten in geplaatst worden.

De mooiste producten


Beko FNE1073N -Tafelmodel vriezer

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 5.0 van de 5 sterren uit 5 reviews

Beko RFNE270K31WN - Vriezer

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 5.0 van de 5 sterren uit 2 reviews

Bosch GSN51DWDV - Serie 6 - Vriezer - Wit

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.9 van de 5 sterren uit 14 reviews

Beko RFNE448E35W - Vrieskast

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 5.0 van de 5 sterren uit 3 reviews

Beko RFNE200E30WN - Vriezer

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Beko FNE290E34WN - Vriezer

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.0 van de 5 sterren uit 1 reviews

Tips

Wanneer je een vriezer gaat aanschaffen is het van belang hoeveel eten je wil bewaren en hoeveel ruimte je hebt om de vriezer neer te zetten. Het kan zijn dat je een moestuin hebt, dan heb je een flinke nodig. Maar het kan ook zijn dat je veel op de camping bent. Dan heb je een klein exemplaar nodig. Wat wel belangrijk is, koop je vriezer nooit te klein. De bewaarkwaliteit gaat namelijk achter uit wanneer de vriezer te vol zit.

No Frost vriezer

No Frost vrieskasten hoeven vrijwel niet te worden ontdooid. Dat scheel enorm veel tijd en rommel. Wanneer je namelijk een vriezer koopt die regelmatig een ontdooibeurt nodig heeft, zal dit meestal moeten gebeuren op een koude winterdag. Alle producten moeten er namelijk uit. Met een No Frost vriezer is dit niet nodig. Deze heeft geen last van ijsaanslag. Af en toe een vochtige doek door de lades is voldoende om deze vriezers schoon te houden.