Nike Trainingspak Dames

Wanneer je regelmatig een sport als bijvoorbeeld hardlopen beoefend, heb je een set sportkleding nodig die bestaat uit een trainingsbroek en een jasje. In plaats van een jasje wordt ook wel gekozen voor een capuchontrui, de hoody. Deze kledingstukken worden gebruikt om te dragen tijdens een sporttraining in de buitenlucht maar ook in de sportschool is dit comfortabele kleding. Wanneer je tijdens koude winterdagen een training doet (voetballen of hardlopen) is een lange broek en jasje prettig om te dragen. Dit houdt je spieren warm. In de zomermaanden wordt een trainingspak ook wel gebruikt om aan te trekken wanneer je naar de hardloop- of voetbaltraining toegaat. Je trekt deze dan uit wanneer je aan je training begint. Heb je daarna gedoucht? Dan kan het trainingspak weer aangetrokken worden om naar huis te gaan.

Het is ook handig om te beginnen met een warming-up in het trainingspak en bijvoorbeeld het jasje na een poosje uit te trekken wanneer je deze achter de rug hebt. Je bent dan opgewarmd en kan aan de eigenlijke training beginnen.

Een trainingspak wordt ook gedragen door de niet-sporters. Trainingspakken zitten comfortabel en belemmeren je niet in je bewegingen. Vooral in de vrije weekenden is het trainingspak favoriet.

Nike trainingspakken

Nike is een bepaalde lifestyle, die met haar sportproducten focust op de moderne vrouw. Je bent jong en hip. En sport is één van je passies. Fitness, voetbal en hardlopen behoren tot jou dagelijkse sportmomenten. Ook heb je een passie voor fashion. De Nike collectie trainingspakken bieden alles wat een sportieve vrouw nodig heeft. Een goed voorbeeld van een duurzaam trainingspak is Nike trainingspak park 20 in de Navy kleur. Het Park jack is gemaakt van transpiratieafvoerend materiaal wat zacht aanvoelt. Voelt, ook tijdens een pittige hardlooptraining, na afloop nog droog en comfortabel aan.

Dit trainingspak is geschikt voor vrouwen maar ook voor de heren. Het polyestermateriaal zorgt er voor dat het pak na een wasbeurt snel droog is.