Nike Slippers Heren

In tegenstelling tot vrouwen, hebben mannen vaak een paar voeten wat nou niet bepaald het visitekaartje is. Vrouwen lakken hun nagels, wat voor de meeste mannen not-done is, en vrouwen gaan sneller naar een pedicure. Wil je als man tóch die open teenslippers dragen, bekijk dan even je voeten. Sommige mannenvoeten zijn niet echt gemaakt voor een teenslipper.

Kiezen voor Nike-slippers

Nike slippers voor mannen hebben een kunststof zool met een soort brede band over de bovenvoet. Hierbij zie je wel al je tenen maar heeft deze slipper toch een wat chiquere uitstraling dan de teenslipper.

Hoofdregel

Draag als man je slippers alleen naar het strand of op de camping. Probeer er niet een mooie outfit mee op te leuken, want dan ben je echt verkeerd bezig. Slippers draag je naar een zwembad én wanneer het erg warm is desnoods naar de supermarkt. Wat ook een grote fout is, mannen met sokken aan in slippers. Nooit doen! Slippers zijn praktisch en leuk onder een short, op vakantie en naar het strand.

Nike Benassi slippers

Nike heeft een speciale collectie heren slippers. De JDI slippers van Nike Benassi kunnen door zowel dames als heren worden gedragen. Erg prettig in de sauna. Dit soort slippers trek je snel aan en uit. Met teenslippers kun je nog wel eens problemen hebben met aandoen.

De JDI slipper heeft een rubber zool en een kunststof buitenzijde. De profielzool zorgt er voor dat je niet snel zal uitglijden. Vooral in zwembad en sauna zijn vloeren altijd glad.

Nike Kawa Shower Slippers Heren – Midnight Navy/White

De Nike Kawa shower slippers zijn ideaal voor onder de douche. Het patroon wat je aan de onderzijde van de zool ziet, zorgt voor voldoende grip. Er zit een bepaalde structuur in het voetbed wat er voor zorgt dat je voetzolen steeds tijdens het lopen gemasseerd worden. Deze stijlvolle slippers hebben een lichtgewicht, zachte demping. Prima pasvorm, mooie blauwe kleur en goede kwaliteits/prijsverhouding.