Nike Air Max Wit

Nike is een van de bekendste merken op sportgebied. Wie heeft er nu niet een paar Nike sportschoenen, shirt of jack in de garderobekast. Voor jong en oud, man of vrouw is Nike een veel gedragen merk sportkleding of schoenen.

Nike Air Max

In 1987 werd voor het eerst de Air Max 1 uitgebracht. De Nike-air technologie is gebaseerd op luchtkussentjes in schoenen.

Hardlopers roemden de Air Max schoenen en na nog een aantal ontwikkelingen werd in 1997 de Air-Max 97 gepresenteerd. De luchtkussentjes strekten zich over de gehele lengte van de schoen uit. In de loop der jaren werden deze schoenen steeds beter en ook nu nog veelvuldig in de hardloopwereld gebruikt. En niet alleen de hardlopers profiteerden van deze sportschoenen maar ook wandelaars en mensen die het aanzien van de schoenen mooi vinden dragen deze dagelijks als vrijetijdsschoen.

Nike Air Max wit

Nike Air Max 90 Leather Sportschoenen vallen klein en zijn geschikt voor hardlopende dames. Deze unisex schoen kunnen ook door heren worden gedragen. Schaf jezelf wel altijd altijd een maat groter aan. De buitenkant van de schoen is van leer gecombineerd met kunststof materiaal. De Air Max schoenen zijn uiteraard voorzien van airdemping. Gemakkelijk schoon te maken en duurzame schoenen.

Een fijn ademende schoen die een prettige vetersluiting heeft.

Nike Air Max 90 LTR CD6867-100 Wit

Deze Nike Air schoenen zijn specifiek voor kinderen. De buitenzijde is van leer en deze sportieve schoen is een echte zomerschoen. De zool is uitneembaar en deze Nike’s zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Prima schoenen om mee te sporten maar ook om dagelijks naar school te dragen.

Duurzaam

Het merk Nike staat voor duurzaamheid. Sinds 1994 worden de zolen van de Nike schoenen gemaakt van gerecycled afval. Het merk Nike streeft naar een afvalvrije productie en een CO2-neutrale fabricage. Op deze manier wordt de sport voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen beschermt.