Nieuwe games voor de ps4

De Playstation 4 is sinds zijn release in 2013 een van de populairste consoles op de markt. Dit komt onder andere door de grote selectie aan games die beschikbaar zijn voor de PS4. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er nog steeds regelmatig nieuwe games voor deze console uitkomen. In dit artikel zullen we een aantal van de nieuwste games voor de PS4 bespreken.

1. Death Stranding

Een van de meest gehypte games van 2019 is Death Stranding, ontwikkeld door Hideo Kojima, de man achter de legendarische Metal Gear Solid-serie. In Death Stranding speel je als Sam Bridges, een koerier die door een post-apocalyptisch landschap reist om verschillende nederzettingen te voorzien van benodigdheden. Het spel wordt gekenmerkt door een unieke mix van survival-horror en open-world gameplay, en heeft een sterk verhaal dat zich afspeelt in een wereld die is getroffen door een mysterieus verschijnsel genaamd de Death Stranding.

2. The Last of Us Part II

The Last of Us Part II is het vervolg op het bekroonde The Last of Us, dat in 2013 werd uitgebracht voor de Playstation 3. Het spel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin de mensheid is getroffen door een virus dat mensen in bloeddorstige zombies verandert. Het verhaal volgt Ellie, een tienermeisje dat immuniteit lijkt te hebben voor het virus, en Joel, een ervaren overlevende die haar beschermt. Het spel belooft een emotionele reis te worden met intense gameplay en nieuwe vijanden.

3. Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima is een nieuw spel ontwikkeld door Sucker Punch Productions, de makers van de populaire Infamous-serie. Het spel speelt zich af in het feodale Japan en volgt Jin Sakai, een samoerai die zijn thuisland Tsushima moet beschermen tegen invasie van de Mongoolse strijdkrachten. Het spel krijgt veel lovende kritieken vanwege zijn prachtige graphics, gevechten en verhaal.

4. Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is een ambitieus rollenspel ontwikkeld door CD Projekt Red, de makers van de legendarische The Witcher-serie. Het spel speelt zich af in de dystopische stad Night City in 2077 en volgt een huurling die op zoek is naar een ingeplante chip die de sleutel is tot onsterfelijkheid. Het spel staat bekend om zijn ongelooflijke graphics, niet-lineaire verhaal en de vrijheid die het aan spelers biedt in de manier waarop ze de wereld kunnen verkennen.

5. Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake is een langverwachte hervertelling van het beroemde origineel uit 1997. Het spel heeft een volledig opnieuw ontworpen combat-systeem en ziet er spectaculair uit dankzij de kracht van de PS4. Het spel volgt de avonturen van Cloud Strife en de terroristische organisatie AVALANCHE in hun strijd tegen het kwaadaardige Shinra Electric Power Company. Het spel krijgt veel goede kritieken vanwege zijn verhaal, gameplay en muziek.

Conclusie

Dit zijn slechts enkele van de nieuwste games die beschikbaar zijn voor de Playstation 4. Of je nu van actievolle shooters houdt, of liever een emotioneel verhaal speelt, er is voor elk wat wils op deze console. De PS4 blijft een van de meest populaire consoles op de markt en dat komt mede door de vele geweldige games die erop te spelen zijn. Of je nu een doorgewinterde gamer bent, of gewoon af en toe een spelletje speelt, de PS4 heeft iets te bieden voor iedereen.