New classic toys speelgoed


New Classic Toys is een speelgoedbedrijf dat al sinds 1991 bestaat. Het bedrijf is gericht op het ontwikkelen van speelgoed dat duurzaam, veilig, educatief en leuk is voor kinderen van alle leeftijden. In dit artikel zullen we de geschiedenis en filosofie van New Classic Toys onderzoeken, en enkele van de meest populaire speelgoedcollecties van het bedrijf bespreken.

De Geschiedenis van New Classic Toys

New Classic Toys is opgericht in 1991 door Gert-Jan van der Stelt en zijn vrouw. Van der Stelt was altijd al geïnteresseerd in speelgoed en besloot zijn passie om te zetten in een zakelijke onderneming. Het bedrijf begon als een kleine speler in de speelgoedmarkt, maar groeide al snel uit tot een internationaal bedrijf met meer dan 500 producten in het assortiment.

Het doel van New Classic Toys is om speelgoed te ontwikkelen dat tijdloos is en zowel kinderen als ouders aanspreekt. In tegenstelling tot veel andere merken die zich richten op populaire trends, concentreert New Classic Toys zich op het ontwikkelen van speelgoed dat de tand des tijds kan doorstaan en dat bruikbaar is voor meerdere generaties.

De Filosofie van New Classic Toys

New Classic Toys streeft naar het ontwikkelen van speelgoed dat niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook educatieve en ontwikkelingsvoordelen biedt. Het bedrijf heeft een overtuiging dat kinderen de wereld om hen heen ontdekken door middel van spelen en dat speelgoed een essentieel onderdeel is van de ontwikkeling van een kind. Door speelgoed te ontwikkelen dat een combinatie biedt van plezier en educatieve waarde, hoopt New Classic Toys bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen over de hele wereld.

Populaire Speelgoed Collecties

1. Houten Speelgoed

Misschien wel de bekendste collectie van New Classic Toys is het houten speelgoed. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam, Europees hout en is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en stijlen. De collectie bestaat uit onder andere treinen, blokken, keukensets, muziekinstrumenten en voertuigen. Het houten speelgoed is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en biedt een onvergetelijke speelervaring waar kinderen van kunnen genieten en van blijven genieten.

2. Gereedschapsets

Voor kinderen die zich graag bezighouden met het bouwen en repareren van dingen, biedt New Classic Toys verschillende gereedschapsets aan. Deze sets bestaan uit alles wat kinderen nodig hebben om te klussen, waaronder hamers, zagen, schroevendraaiers en tape. Door samen te werken met deze gereedschapsets leren kinderen niet alleen de basis van bouwen en repareren, maar worden ook hun motorische vaardigheden verbeterd.

3. Poppenhuizen en Accessoires

Van alle collecties van New Classic Toys zijn de poppenhuizen en accessoires het meest geliefd bij meisjes van alle leeftijden. De poppenhuizen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een realistische leefomgeving waarin kinderen hun fantasie kunnen uitleven. De poppenhuizen zijn voorzien van meubels, accessoires en zelfs poppen, die zijn gebaseerd op verschillende thema’s, waaronder boerderijdieren, prinsessen en zelfs de Tweede Wereldoorlog.

Conclusie

New Classic Toys is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van speelgoed dat educatief, duurzaam en veilig is voor kinderen van alle leeftijden. Door zich te richten op het ontwikkelen van speelgoed dat tijdloos is, is het bedrijf erin geslaagd om een ​​vaste plaats te verwerven in de speelgoedbranche. De collecties van het bedrijf, het houten speelgoed, de gereedschapsets en de poppenhuizen en accessoires, staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en ontwerp, en bieden kinderen een onvergetelijke speelervaring.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de filosofie van New Classic Toys?
New Classic Toys streeft naar het ontwikkelen van speelgoed van hoge kwaliteit dat educatieve en ontwikkelingsvoordelen biedt, en dat tegelijkertijd leuk is voor kinderen.

2. Is het speelgoed van New Classic Toys veilig?
Ja, het speelgoed van New Classic Toys voldoet aan Europese veiligheidsrichtlijnen en is getest op de aanwezigheid van schadelijke stoffen.

3. Voor welke leeftijdsgroepen is het speelgoed van New Classic Toys geschikt?
Het speelgoed van New Classic Toys is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

4. Waar wordt het speelgoed van New Classic Toys geproduceerd?
Het speelgoed van New Classic Toys wordt geproduceerd in Europa.

5. Biedt New Classic Toys garantie op haar producten?
Ja, New Classic Toys biedt een garantie van 1 jaar op al haar producten.