New Balance Heren

Vooral in deze coronaperiode is de hardloopsport weer meer in de picture gekomen. We kunnen niet naar de sportschool en zwemmen is ook geen optie. Bewegen is nodig om in conditie te blijven en spieren en gewrichten te onderhouden. Hardlopen is een prima sport om toch iets aan beweging te doen. Je verliest calorieën, je conditie blijft in vorm en je kunt gaan hardlopen wanneer je maar wil. Alleen of met een vriend is deze sport heerlijk om een aantal keren per week te beoefenen.

Buiten hardlopen kost ook nog eens 0 euro. Wel is het verstandig een paar goeie schoenen aan te schaffen. New Balance is op het gebied van de sportschoen een volwaardig topmerk. Deze schoenen voor heren zijn verkrijgbaar in vele kleuren. De grote N op de zijkant van de schoen is het welbekende logo waar de echte New Balance schoenen van zijn voorzien.

De New Balance 880 CH9

Deze hardloopschoen is ultralicht en één van de topmodellen van de New Balance running lijn. Het bovenwerk is gemaakt van soepel mesh materiaal en heeft een prima ventilatie en pasvorm. Het draagcomfort wordt ook nog eens benadrukt door de foam demping. De rubberen buitenzool geeft goede grip op zandpaden maar ook op beton en asfvaltwegen. Kortom een veelzijdige schoen die er ook nog eens aantrekkelijk uit ziet.

Hardloopschoenen kiezen

Hardloopschoenen die moeten goed zitten! Comfortabel en een goed passende schoen is een pré om lekker te kunnen hardlopen. Hardloopschoenen aanschaffen hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur. Het belangrijkste is natuurlijk dat je blessures moet zien te voorkomen.

Voorzichtig beginnen

Heb je eenmaal de juiste New Balance schoenen aangeschaft en ben je een beginnend hardloper? Doe het rustig aan. Het is verstandig om een goed hardloopschema te volgen. Volg een rustige opbouw. Het belangrijkste is, dat je beweegt. Het immuunsysteem wordt opgebouwd en je houd de virussen buiten de deur. Hardlopen kun je, wanneer je de juiste schoenen koopt en een goed schema volgt, in lengte der jaren volhouden!