New Balance Dames

Het doel van het dragen van New Balance schoenen is om loopprestaties te verhogen. Een gezonde en actieve levensstijl zal met het juiste schoeisel prettiger zijn. Innovatieve technologie en kwaliteitsmaterialen helpen mee om tot een goed product te komen. New Balance schoenen zijn comfortabel en duurzaam.

Voetproblemen

Sinds 1906 is het merk New Balance al actief op de schoenenmarkt. In eerste instantie werden schoenen gerealiseerd voor mensen met voetproblemen. William J. Riley was de grondlegger van dit bedrijf en zorgde dat mensen met kwalen aan de voeten van aangepaste schoenen en inlegzolen werden voorzien. Tussen 1940 en 1960 kwam New Balance met een assortiment sportschoenen op de markt. Voetbal, basketbal en hardloopschoenen voor mannen. Vanaf de zestiger jaren begonnen beroemde sporters de New Balance schoenen te dragen. Ook de damessportschoen kwam in beeld

Tegenwoordig richt New Balance zich op de juiste ondersteuning van de sportschoen. Het is al lang niet meer zo dat alleen sportmensen deze schoenen dragen. Ook voor actieve mensen die hun dagelijkse bezigheden opĀ  aantrekkelijke sneakers willen beleven, zijn New Balance schoenen zeer adequaat.

De mooiste producten


New Balance voor dames

Op dit moment zijn New Balance schoenen het meest hippe sneakermerk. Een trendy design, het hoge loopcomfort en ook nog eens superleuk om met verschillende outfits te combineren. New Balance sneaker onder een jurkje? Dat kan prima! Dit merk is maatschappelijk betrokken en gaat voor duurzaamheid. Op een milieubewuste manier worden deze schoenen geproduceerd.

Voor de moderne vrouw

Elke moderne vrouw zou eigenlijk in het bezit moeten zijn van een paar stijlvolle sneakers. De New Balance schoenen zijn afgestemd op de laatste trends en gaan echt met de mode mee. Altijd actueel maar toch ook duurzaam. Je kunt van deze sneakers seizoenen lang plezier hebben. Draag ze onder een net pak of gewoon onder een hippe jeans.

Herkenbaarheid

De New Balance sneakers 574 voor vrouwen zijn herkenbaar aan de stoere, grove zool en de hoge hiel. Populair en verkrijgbaar in verschillende kleuren.