Nature Box Shampoo

Haren wassen, hoe heerlijk voelt een pasgewassen haardos wel niet aan. Lekker ruiken en je fris voelen wil je wel elke dag. Nature shampoo’s geven je de mogelijkheid om iedere dag je haren te wassen.

Toch is het niet echt nodig om elke dag je haar met shampoo te bewerken. Eén tot twee maal per week zou eigenlijk voldoende moeten zijn. Vooral met een vloeibare shampoo is te veel wassen niet echt goed voor je kapsel.

Shampoo bar van Nature

Je haar wassen met een stuk zeep is heel wat milieubewuster dan shampoo uit een plastic flesje. Plasticvrij voor een duurzame lifestyle. De Avocado shampoo bar is verkrijgbaar met een zeepzakje waar je de bar in kunt doen tijdens het haren wassen. Het zeepsop komt direct door het zakje en je kunt genieten van het heerlijke, zachte schuim. Avocado zal er voor zorgen dat beschadigd haar diep wordt hersteld. Geen siliconen en kleurstoffen maar puur natuur! Deze kleine ecologische voetafdruk geeft een klein beetje liefde aan onze aarde.

Voordeelverpakkingen

Was je je haar toch graag met vloeibare shampoo? Gebruik dan een goed merk waar zo min mogelijk kwalijke stoffen in zitten. Nature heeft prachtige aanbiedingen van shampoo die per box worden verkocht. Nature Box Olive shampoo is een met olijfolie verrijkte shampoo die haren verzorgt en beschermt tegen haarbreuk en gespleten haarpunten. De ingrediënten die worden gebruikt bestaan voor 98% uit natuurlijke bestanddelen. Wanneer je een voordeelverpakking Nature aanschaft, heb je een voordeel van 50%. De verpakking is gemaakt van social plastic en is 100% recyclebaar. Géén kunstmatige kleurstoffen en siliconen.

Argan-olie

Arganolie wordt al sinds de oudheid gebruikt voor huid en haren. De box shampoo met Arganolie is een heerlijke shampoo waar 8 essentiële micro-oliën aan zijn toegevoegd. Geeft een intense verzorging en voeding aan het haar. Na elke wasbeurt voelt je haar vederlicht aan. Een shampoo die voor elk haartype kan worden gebruikt en geschikt is voor een dames- en herenkapsel.