My Unique Style sieraden

Het zijn vooral de vrouwen, die het dragen van sieraden hoog inschatten. De een valt voor een paar mooie oorbellen terwijl de ander altijd armbanden draagt. Sieraden zijn persoonlijk. My Unique Style heeft een breed assortiment ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Veel verschillende maten en soorten. Altijd een sieraad volgens de laatste trends? Unique Style heeft het altijd in de collectie. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sieraden.

Je kunt echter ook kiezen voor een stijl die helemaal geen trend is, maar wel past bij jou persoonlijke looks.

Het belangrijkste is echter, de kwaliteit! Materialen als goldplated, stainless en 925 zilver zal je veelvuldig tegenkomen in het assortiment. Voor iedere vrouw het juiste sieraad!

Zilver

Op zoek naar een mooi zilveren sieraad wat helemaal bij jou uitstraling kan passen is de Bohemian ring Nadia. Een met de hand gemaakte ring van 925 zilver. Geweldige kwaliteit, nikkelvrij en waterbestendig. Wanneer je van opvallende sieraden houdt zal deze ring zeker bevallen. Mooie, grote ring met opvallende details. Geeft een geweldig effect samen met andere wat grotere ringen. Voor iedere vrouw die wil opvallen is dit het juiste sieraad.

Morning flower halsketting 

Een uniek ontwerp halsketting, eveneens gemaakt van 925 zilver. Deze ketting ziet er uit alsof je meerdere kettingen tegelijk draagt. Het is echter één exemplaar waarvan de kortste ketting bestaat uit kleine muntjes. De langste ketting is voorzien van een uniek bloembedel. Nikkelvrij en met de hand gemaakt.

Unieke exemplaren

De originele collectie sieraden zijn allemaal met de hand gemaakt. Dat zie je en dat voel je. Het zijn sieraden waar je lange tijd plezier van kunt hebben en je levenslang zou kunnen dragen. Of je nu gaat voor de Gold plated armbanden, of de zilveren oorknopjes die slechts 2 mm. groot zijn, je valt op met deze sieraden. Probeer ook eens een earcuff! Geweldige oorsieraden waar je geen gaatjes voor nodig hebt maar die je wel goed kunt combineren met andere oorbellen. Hoe meer earcuffs hoe meer trendy je er bij loopt!