Mont Blanc Pen

Heb je in de jaren ’60 op de basisschool gezeten, dan weet je dat er toen geschreven werd met een kroontjespen en inkt. De tafel bevatte een inktpotje en zo kon je op zorgvuldige wijze je letters en cijfers netjes op papier krijgen. Tegenwoordig is dit allemaal vervangen door ballpoint en vulpen.

Kalligrafie

Ongetwijfeld wordt er bij bijzondere gelegenheden nog gebruik gemaakt van kroontjespen en inkt. Het tekenen van belangrijke documenten bijvoorbeeld. Ook bij het kalligraferen wordt nog veel gebruik gemaakt van inkt en pen. Mooie sierlijke letters tekenen en schrijven wordt tegenwoordig ook wel handlettering genoemd. Pen en inkt is dan eigenlijk onontbeerlijk.

Mont Blanc

Mont Blanc is het meest bekende merk op het gebied van inkt en vulpennen. De Montblanc inktpot van 60ml. gevuld met de inktkleur Royal Blue is gemaakt van glas. Afsluitbaar met een zwarte kunststof schroefdop. Deze kleur wordt het meest gebruikt in Nederland.

Montblanc Muses Marilyn Monroe Pearl Special Edition vulpen

Deze handgemaakte vulpen is een speciale editie en tijdelijk verkrijgbaar. 18 Karaats goud met een zeer fijne penpunt. Het portret van Monroe is hier in gegraveerd. Kostbaar wit edelhars en rosé goud is het materiaal waar het lichaam van de pen mee is gerealiseerd. In de dop van de vulpen is een parel verwerkt. Een kostbaar artikel, wat vooral bij een speciale gelegenheid, het meest fantastische cadeau is.

De mooiste producten


Montblanc inktpot Royal Blue 60ml

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 5.0 van de 5 sterren uit 1 reviews